Şimdi Ara

Oyun oynamaktan sıkılmak büyüme aşaması mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 yaşıma yaklaştım artık max 40 dk oyuna bakabiliyorum sıkılıyorum bunalıyorum büyüdük mü noldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunlar artık senin o eğlenme eşiğini geçemiyor, oyunları oynaya oynaya tecrübe edindin bünye bunu attık bir rutin olarak görüyor ve sıkılıyor. Çocukluğumuzda oynadığımız o ilk oyunların verdiği coşkuyu artık bulamayacağız çünkü o oyunlar öncesi böyle bir tecrübemiz yoktu her şey yeniydi.
  • Oyunlar artık senin o eğlenme eşiğini geçemiyor, oyunları oynaya oynaya tecrübe edindin bünye bunu attık bir rutin olarak görüyor ve sıkılıyor. Çocukluğumuzda oynadığımız o ilk oyunların verdiği coşkuyu artık bulamayacağız çünkü o oyunlar öncesi böyle bir tecrübemiz yoktu her şey yeniydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Oyunlar artık senin o eğlenme eşiğini geçemiyor, oyunları oynaya oynaya tecrübe edindin bünye bunu attık bir rutin olarak görüyor ve sıkılıyor. Çocukluğumuzda oynadığımız o ilk oyunların verdiği coşkuyu artık bulamayacağız çünkü o oyunlar öncesi böyle bir tecrübemiz yoktu her şey yeniydi.

Bunun üstüne söylenecek söz yok.
  • Yok kardes buyudugun icin degil eski oyunlar daha guzel oldugu icin.

• Farklı tarz oyunlar dene.

15 yas zamanındaki zevk olmasa da 23 yasında da beni eğlendiriyor oyunlar.

• Lolden bıkılır mı be.

• Dark Souls 3 ve Skyrim disinda oynanacak oyun yok, sacma sapan oyunlarda 10dk bile duramiyorum ben de artik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba gençlik; ben 1987 Haziran'da yani 15'imdeyken Commodore 64 alınmıştı. 1988 ağustos'a kadar yüzlerce oyun oynadım ve sonraki yıllarda bir daha hiç oyun oynamak istemedim, oynayamadım. 16 yaşında büyümüş sayılır mıydım? Hayır. Sadece oyun oynama iştahını kaybetmiş biriydim o kadar, hayat bilgisayar oyunu gibi deildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.