splinter cell hitman tomb raider assassin's creed the witcher max payne
mass effect nasıl rpg oluyor. yoksa ben mi yanlış biliyorum?? mass effect tps değil mi?
oyunun girişinde soruyor zaten rpgmi istersin action mı diye sen seçiyorsun, action seçince ister tps oyna istersen tek tuşlar fps oyna diye hatırlıyorum, 1 yıl oldu oynamayalı unutmuş olabilirim
mass effect 3'te de var mı? hiç öyle bir soru hatırlamıyorum.
oyunun en başında soruyor, ben action seçtim vaktim dar diye, hiç konuşma falan dinlemeden sadece adam vurdum, rpg seçince konuşmalarda senin vereceğin cevaplar şıklı olarak sana sunuluyor, senin verdiğin kararlara göre hikayenin seyri değişiyordu
Kesinlikle witcher 1-2 yi oyna. En beğendiğim oyunlardan ikisi. Metro 2033 de süper. Fallouta da bakmanı öneririm.
Fallout 3 ve New Vegas
Assassin's Creed
Diablo
Mass Effect
Half life serisi.Bağımlılık yapar.
Risen 1-2 oyna bence. 1 harikaydı 2. oyunu oynamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: faaty
Bence kesinlikle mass effect 1-2-3 oynamalisin. Her ucu de yeni sayilir. Diger tavsiyelerde ilk oyunlar cok eski, oynamaya degmez
Cod oynuyormussun zaten. Fps ve rpgnin harika karisimidir mass effect
Kardesim kullandığın kelimeler biraz saçma değil mi? Hani oturup zaman zaman resident evil 1 yahut silent hill 1 oynadığım olur.. Eski oyun oynanmaya değmez? Hönk?
Dragon Age serisi
quote:
Orijinalden alıntı: faaty
Diger tavsiyelerde ilk oyunlar cok eski, oynamaya degmez
Yav he he.
Crysis Alan Wake Gta Max Payne The Witcher
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme