Şimdi Ara

Oyuna giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cumartesi gece 12den beri oyuna giremiyorum,en fazka "checking the version" yazısına kadar gelebiliyor.Sizde de böyle bir sorun var mı?

• aynı şey bende de var d8 e gittiysen bakım varmış oyundan atıyodu ben de tam 50 görevini yapmak için dc ye gidecektim cm ye bi girdim attı ama ne zaman açılı bilemem
  • aynı şey bana da oluyor d8 deysen atıyo bakım varmış galiba tam da 50 görevini yapacaktım ama artık ne zaman açılırsa o zaman yaparım
  • aynı şeyi 2 kere solemene gerek yok
  • alt karakterlerden d8'de olan varsa bile ana karakteri oyuna kabul etmiyor.cm'de duranlar falan da hepsi taklaya gelmiş durumda.neyse ki arkadaşın karakter başka serverdaymış da girdim onunla oynuyorum :)
  • peki bu nezaman düzelir,kendi forumlarında da yetkililer birşey söylemiyor.belirsizlikten nefret ediyorum
  • ben d1 deyim ondada oluo ya napcaz tamda 20 oldum at alcakdım eziq hevesi işte hepinize olmuştur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu adam kndisni ezmekte bire bir bu arda 2 günde 36 level çar yaptım tamamen bire bir kasım da Rod Wariror bu çar nasıl stat vermem lazım PVP olması için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosmosfb

bu adam kndisni ezmekte bire bir bu arda 2 günde 36 level çar yaptım tamamen bire bir kasım da Rod Wariror bu çar nasıl stat vermem lazım PVP olması için.

vallaha bu soru hep sorulur ve cevap herkese göre farklıdır,aslında itemlerine görede değişiklik gösterir.ama benim tavsiyem sen önce lvl kas pvp düşünmek için çok çok erken.Mesela ben şuan int gidiyorumki sdmg ve sdef'im sağlam olsun rahat lvl kasayım.68 lvl charım var defansım biraz daha sağlam olsa bu lvlda silenttaki giriş seviyesi yaratıklarda kasabilirim (şuan biraz fazla pot harcayarak kesebiliyorum)Yani sen lvl kas

• abiler bende dragon 2 deydim 51 oldum 52 yolunda ilerlerken bi central marketplace e gideyim bisiler bakayım hazır para da var dedim
    tam giderken tıkandı kaldı ve server secme yerine geldi yine

biri 16 olmak üzere biride 48 level 3 karakterime de girdim ücüde aynı yerde tıkandı...
    bu ne is yaw...
  • yarın akşama kadar sürebilirmiş bu durum
  • hadi hayırlı olsun açıldı :)
  • 174 . patch çook uzun
    quote:

Nick:XXinternacionalXX
    lwl:71 (şimdilik)
    server: dr4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.