Şimdi Ara

oyunda bi bug var resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar nasıl duzeltıcem bunu cıktım gırdım yıne aynı yenı başladım oyuna silip bıdaha mı yüklesem acaba sadece yayda böle

http://www.resimyuklet.com/resim.php?cg=depo4/resim1198515616.JPG]

• gayet düzgün bir kadraj bug bunun neresinde birazda aççıklar mısın?
  • gözlerinde sorun var sanırım oku elinde tutması gerekırken arkada ve cok yukarda net anlasılsın dıye yururken cektım ama yınede anlamadın ne diyim sana
  • o bug oyunun ilk açıldığından beri var çok önemli bişi değil he de geç
  • off 1 sene önce oyun ilk cıktıgında böle bıse yoktu ama değişmiş demek şansıma
  • biri bu arkdaşa çare bulsun yoksa adam böyle ufak birşey iin kendini yırtıcak Lord Blade sakin ol kafan mı güzel oku yanlış tuttu diye 2 gündür sorun yapıyosun düz tutsa ne olur tutmasa ne olur...
  • ya sende sword kullan zaten çarın adı ne Male Sword
  • madem okçu olmaya niyetin var ben ileride soracağın bi soruyu şimdiden cevaplayım.
    full dex/int gideceksin ;)
    hp arttıran envai çeşit item,takı,kolye,yüzük,bileklik,corean morean hepsinden takıp takıştırcaksın hp açığını giderceksin.
    karambole bi de kılıç deneyim diyeceksindir muhtemelen.
    okçu olmaya karar vermişken arada sword skili de aktif etçeksin.aaa bunlar az vuruyo deyip skill puanlarını sword skillerine vereceksin.sonra ya bunları silmem lazım diyeceksin,bu sefer de ok skillerin az vurduğu vakit.

o zaman napıyoruz?
    tek silah seçiyoruz,skill puanlarımızı zâyi etmemek için.
  • doğru demişsin kardeş.. bunu bile sorun yapıyosan sword olsaydın

quote:

Nick:XXinternacionalXX
    lwl:71 (şimdilik)
    server: dr4
  • arkadaslar o eskiden yoktu benim 2. charda da yeni basladı bu problem. bi gün birazdan bu cahrı kasayım 49 yapayım diodum aynen böle yay arkadayken atıs yapıo ama non combat modda değil....

ama sonucta skill vurdugu için dert değil....
    zamanla düzelir bisi olmaz...
  • Bow ile lvl kasmaya devam et. Dex vermekten de kesinlikle korkma. İleride mutlaka paran olur ve blade kullanıcısı olursun.
    Millet sanıyor ki 75 lvl im statlarım tam pvp lik. Yenemeyeceğim adam yok.
    O iş öyle değil tabiki de
    Önce lvl sonra item sonra da el becerin pvp yi etkileyen.
    Şimdiki aklım olsa rod kullanıcısı sakallı amcayı seçer sonra da restatla axe kullanırdım.
    Ama dediğim gibi önce lvl.
    Ve bow lvl kasmak için hem zevkli hem hızlı
    Doğru yoldasın arkadaşım devam et böyle
    O bug da eskiden sadece bot kullanıcılarında olan bi bug dı ama artık çoğu kullanıcıda olan bi bug.
    Önemsemene gerek yok göz zevkine çok hitap etmiyrosa.
    Herkese iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosquito1983 -- 1 Ocak 2008; 2:30:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.