Şimdi Ara

Oyunda Gerçekten Olduğuna İnandığınız Lanetler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drazah

Seri maçlarınna kadar herşey güzel gider fakat seri maçında nerde toxic player varsa hepsi senin takımında olur
    Ard arda 3 win aldıktan sonra sonra takımına gerizekalı herifler gelir ve attıgın sonraki maçları kaybedersin

kaç gündür elektrik gidiyo diye az dereceli giriyorum , bugun sabah girdim elektriğin gideceği denk geldi + takımımdaki rengar solo jarvana 7 kill vermişti ( bunlar seri maçında oluyor ) kalan 2 maçta ne yapacağım bilmiyorum inşallah çıkarım
  • blind pickte karşı takımda benim seçtiğim heronun aynısından olması. ulan trundle falan alıyorum beni mi bekledin arkadaş (önemsiz not: trundle free değilken)
  • Ara sıra simgemi değiştirmem lazım. Lose streak yapınca simgemi değiştirmezsem kaybedeceğime inanıyorum.
  • Gördüğüm premade botların %90 ı feedler
  • seri kazandıktan sonra en az 4 5 maç lose streak atarım.
  • Rakipte;
    Vi+Gragas
    Thresh+Vi
    Vi+Yasuo
    Leona
    Annie+Jinx

var ise o oyun kesinlikle lose
  • Takımımızda Ahri var ve ilk kanı o verdiyse yeniliriz, az önceki maçta olduğu gibi. Dikkat ettim hep öyle oluyor.
  • Shen aldigim zaman early game'de cok iyi oynadigim icin takim arkadaslarimda cok gereksiz bir rahatlama olusuyor. Cok iyi Shen oynadigimi dusunuyorum ama ne zaman shen picklesem lane'de ezip oyunu kaybediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımda flamer-afk varsa yeniliriz.

Düz mantık
  • quote:

Orijinalden alıntı: drazah

Seri maçlarınna kadar herşey güzel gider fakat seri maçında nerde toxic player varsa hepsi senin takımında olur
    Ard arda 3 win aldıktan sonra sonra takımına gerizekalı herifler gelir ve attıgın sonraki maçları kaybedersin

Seri maçı doğal olarak iyi oynayanları takımına koyacak hali yok taşıma kapasiteni test etmeye çalışıyor sistem
  • Ne zaman Leona support alsam Mutlaka karşıya Morgana support gelir
  • ne zaman yeni bir lige çıksam 2-3 maç kaybederim sonra win streake bağlar lig atlarım
  • Karsimda darius varsa teq yiyorum ben aliNca teq atamiom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim takımda trynd olunca üç yiyor ölüyor, karşı takımda olunca pentaya kadar gidiyor ölmüyor.
  • Bot pre derse bizim takimdakiler kesin feedlerler ve kaybederiz o maci.

Rakipte bot pre olursa kasip kavurur oyunu tasirlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt Hunter

Benim gerçekten inandığım bazı lanetler var arkadaşlar.

Örneğin rakibe gelen Jax,Akali,Fiora gibi snowball olabilen champler mutlaka oyunu über taşır ama bizim takıma gelenler feedler ya da çok etkinlik gösteremezler.
    Corki'ye ilk önce TF çıktığım zaman oyunu kaybederiz BT çıkarsam oyun bizde olur gibi.

Sizin de var mıdır böyle düşünceleriniz?

kesinlikle kassadin karşı kassadin 20 dakikada roamla 6-7 kill alıp,aldırıp üstünede 150 farm yaparken bizim kassadin 0 roam atıp bide 20 dakikada 100 farm geziyorlar

not :diamond
  • Biz invade atınca yenildiğimizi hatırlamıyorum keza karşı taraf atarsa da yendiğimizi hatırlamıyorum
  • Ne zaman ranked girsem istediğim rolü alabiliyorum ama ne zaman normal girsem herkes kıtlıktan çıkmış gibi lane yazıyor bana HEP support kalıyor. O yüzden normal oynamıyorum artık. E paslandığım için ranked de giremiyorum. Paso ARAM. Lanet olsun.
  • Ağzımın tadıyla support oynayayım dediğim her oyun (Özellikle günün ilk oyunu daha refleksler mahmurken) karşıma blitzcrank gelir. Çeker çekmez önemli değil, trollemesi yeter.
  • Zyra aldığımda kazanıyorum. Benim lanetim!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.