Arkadaşlar öncelikle iyi günler benim p4 3.0 ghz işlemci 2 gb ddr 400 mhz ram ve msi nx8600gt oc edition ekran kartından oluşan donanımım var . Godfather 2 oyununda aşırı kasmalar oluyor arkadaşımın donanımı daha düşük olmasına rağmen onda herhangi bir sorun olmuyor. Pcde virüs vardır diye tarattım kaspersky ile bütün virüsleri sildi ve sonra format attım virüs yok yani öyle tahmin ediyorum . Ekran kartının en güncel driverının indirip kurdum ancak herhangi bir sonuç alamadım birde godfather 2de grafikleri fullesemde en düşüğe getirsemde aynı seviyede kasıyor.Arkadaşımda pes2009 zorla kasa kasa oynanırken bende gayet rahat bir şekilde oynanıyor .Daha önce Gta4 ü medium seviyede ,Cod4,Cod5,Nba2k9 ise full detayda oynadım bu kadar kasma olmadan ancak bu oyunda neden böyle oldu artık can sıkmaya başladı. Neden olabileceği hakkında bir fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olucam . Şimdiden teşekkürler.
bilgisayarın içindeki tozları temizle. işe yaramazsa hdd birşeltir. o da olmazsa, senin ekran kartı ancak o kadarına yetiyor.