Bildirim
Oyunda mouse görünmüyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyunlar pc oyunu mu? pcsx2 den falan oynuyosan normal. -
quote:
Orijinalden alıntı: Baneful
Oyunlar pc oyunu mu? pcsx2 den falan oynuyosan normal.
evt pc oyunu crysis wolfenstein counter falan.
aynı oyunlar arkadaşların bilgisayarında da yüklü onlarda mouse görünüyor ama bende yok -
quote:
Orijinalden alıntı: AXU
quote:
aynı oyunlar arkadaşların bilgisayarında da yüklü onlarda mouse görünüyor ama bende yok
Çok ilginç, sebebini öğrenmek için ne yapmak gerek bilmiyorum. Ama sen yinede bi internetde araştır kardeşim. -
quote:
quote:
quote:
aynı oyunlar arkadaşların bilgisayarında da yüklü onlarda mouse görünüyor ama bende yok
Çok ilginç, sebebini öğrenmek için ne yapmak gerek bilmiyorum. Ama sen yinede bi internetde araştır kardeşim.
eyv. sağolasın -
quote:
quote:
quote:
quote:
Çok ilginç, sebebini öğrenmek için ne yapmak gerek bilmiyorum. Ama sen yinede bi internetde araştır kardeşim.
eyv. sağolasın
Çok basit gelicek ama mouseyi değiştirerek denedin mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baneful -- 14 Kasım 2009; 16:40:25 >
-
Denedim aynı -
quote:
Arkadaşlar usb bir mouse kullanıyorum bilgisayara 3-4 oyun yükledim fakat oyunların hiçbirinde mouse oku görünmüyor.
Menü seçeneklerini kullanamakta zorlanıyorum.
Bu neden kaynaklanıyor olabilir ve ne yapabilirim?
senin sorunun ayardımcı olur mu bilmiyorum ama benim sadece Gta oyunlarında mouse gözükmüyordu
oyunun kısayoluna sağ tıklayıp özellikler de uyumluluk seçeneğinden win98 i seç uygula de
belki olur benim olmuştu.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ---john---
quote:
Arkadaşlar usb bir mouse kullanıyorum bilgisayara 3-4 oyun yükledim fakat oyunların hiçbirinde mouse oku görünmüyor.
Menü seçeneklerini kullanamakta zorlanıyorum.
Bu neden kaynaklanıyor olabilir ve ne yapabilirim?
senin sorunun ayardımcı olur mu bilmiyorum ama benim sadece Gta oyunlarında mouse gözükmüyordu
oyunun kısayoluna sağ tıklayıp özellikler de uyumluluk seçeneğinden win98 i seç uygula de
belki olur benim olmuştu..
Şimdi denedim bu da olmadı maalesef. Tşk. ler yinede
-
Yok mu başka yardımcı olabilecek bir arkadaş?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X