arkadaşlar oyunda nasıl para kasıyorsunuz ben 400k dan cromatic powder alıyom 2*400=800 50kdan silk alıyom5*50=250 ve tussah kağıtlarını hayvanlardan çıkarıyom sonuç 800+250+366=1416k 2mye satıyom sizinde başka para kasma yollarınız varsa açıklayın parasız arkadaşlarımıza yardımımız olsun he bu arada silki ve cromatic powder nasıl bu kadar ucuz buluyon derseniz purcase pazar açıyom
para kasma ile bir sürü konu açıldı ama sen galiba 10 dk da 4 konu açtın 4 u de eski mesajlarda war
Para kasma ya gelirken genelde kasma ile olur ozellikle bm-cs arası baya kasılıo buralarda
arkadaslar ben sp de bile öküz gibi para kastım ya 50-55 level arası 20m den fazla para kastım.....
ben 30-39 arası 13 m kastım gunde 3000 pts bide silve bar çıktı bide ben 59 lwl den 60 a geçerken bamboda kastım 28m kastım bea
Nasıl kasıosunuz lvl kasarken çıkanları sale mi yapıosunuz???
ya ben sale kuruyorum ama benim charımda uğursuzluk varya kimse benim sattığım eşyaları almıyor bir keresinde 48 lwlık +4 eagle helmi keriz gibi gidip 100k ya koydum onu bile kimse almadı
quote:
Orjinalden alıntı: pgasusking
ya ben sale kuruyorum ama benim charımda uğursuzluk varya kimse benim sattığım eşyaları almıyor bir keresinde 48 lwlık +4 eagle helmi keriz gibi gidip 100k ya koydum onu bile kimse almadı
muahahaaa koptum yaa sendede hiç şans yokmuş be kardeşş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme