Şimdi Ara

oyundan ban yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dc universe online oyunundan ban yedim sadece ben değil ligimiz vardı ligimizdeki herkes ban yedi bir kaç kişi hile kullanmış diye oldu mu ama ligde bazıları yeni hesap açtı giriyor ben de yeni hesap açtım giremedim ne yapmam lazım sürekli yeni hesap açıyorum siteye giriyor ama oyuna girince direk banlanıyor otomatikmen yaptığım şeyleri aşağıya yazıyorum yapmadığım önerdiğiniz bir şey varmı

MAC ADRES DEĞİŞTİRME
    MODEMİ KAPAT AÇ / MODEMİ RESETLEDİM
    HDD BAN KALDIRMA
    MTA BAN KALDIRMA
    BUNLARI GOOGLE DA BULDUM YAPIŞILIŞLARINI İZLEDİM

hdd ban ve mta ban kaldırma yani hard disklerin serial numaraları değiştirdim hem C sürücüsün hem D sürücünü daha sonra modemden dir belki deyip telefonumun kendi internetini kullanarak yaptım yine olmadı oyuna girmiyor çözüm bulabilecek varmı

• günceldir hala çözemedim yokmu bilen bir kaç benzer online oyundada var bu problemi yaşayanlar
  • Format atmayı deneyin.
    Statik ip hizmeti mi alıyorsunuz?
  • aslında biraz yabancı forumlarda araştırdım çözümü buldum çözüm olarak launcheri atlamak gerekiyormuş yeni hesap açıp launcheri atlayıp direk oyunu açmak yeterliymiş bunu yaptım direk açıldı oynuyan olurda aynı hatayı alırsalar konuya yazan herkese gösterebilirim çözümü iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL Haksız Yere Ban.
    8 yıl önce açıldı
    Instagramdan bi anda ban yedim
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.