Şimdi Ara

oyundan bi anormalik var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakın birincisi bu oyun cafeden oynanmıyor. bandwith sömüren bir oyun. 15 kisi aynı anda ko oynuyor 0 lag. ama 3 4 kişi aynı anda girse lag oluyor bu oyunda. bu bir.

yani bu oyunu cafeden oynamaka adamı kanser eder. hele biri webcam acarsa olay bitiyor.

ben evden oynuyorum lag 0 1024 baglantım ve hiç lag yok. çok nadir oluyor o da ya baglantım yavaslıyor. ya da serverlardan. o da duzeliyor.

hatayı kendi baglantınızdan arayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: odea

Telekomun ne kadar kalitesiz hizmet verdiğini kimse inkar edemez.halkın parasını çalan soyguncuları korumak sadece cehalet örneğidir..hepimiz verdiğimiz paraların karşılığını istiyoruz belirli çıkar gruplarının cebine peşkeş çekilsin istemiyoruz..
    oyunda lag bazı zamanlar serverlardan kaynaklanıyor ama çoğunlukla en büyük sebep Telekom dur.ayrıca biz lag yaşarken aynı zamanda yabancı oyuncuların lag yaşamamasının sebebi de bundan kaynaklanıyor..
    Bu arada oyunun paralı olmasına dair haberler neler bilen var mı?

YA ÇOK HAKLISIN ABİ HİÇ BİR TELEKOM YETKILISI BAKMIOMU AĞKUĞ BURAYA Bİ DÜMDÜZ GİTMEEDIIMIZ KALDI ONUNA YAPTIRACAKLAR SONUNDA HE BOLE BUNU GÖREN YETKILILER HICMI BAKMIO HICMI ALINMIYO BU NE YUSSUZLUKTUR YA

• Baglanti hizini degil hizmet durumunu öne cıkar burda herkezin babasi fabrika sahibi degil. Küstahlık yapmayalim.
  • iyi de hizmetle ne alakası var. sen 1024 luk baglantıya 30 tane makine bagla. 10 kisi ko oynasın, 5 kisi webcam acsın. heralde lag olur. bunun telekomla ne alakası var.

evde ise 1024 6gb kotalı 42 milyon. bunu vermek icin fabrikator oglu olmaya gerek yok. 3 gb kotalı 22 milyon.
  • valla burda 3gb 29 ytl
  • 3gb = 35 ytL burda >.<
  • ohaa be ne yapmışlar ama bana bu ay fazla gelcek 45 ytl civar kotayı aştımda
  • nasıl yaw. ilden ile fark mı edio. ben tam bilmiyorum ama bu ay 42milyon fatura geldi. internet cafeye vereceginiz parayı hesaplarsanız. çok az bir para bu
  • valla ben samsundayım 29 ytl veriyorum ama balıkesirde arkadaş var oda 29 ytl veriyor bende tam anlamış deilim durumu
    edit 29 yerine 25 yazdıydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celede -- 30 Eylül 2006; 23:37:36 >
  • 30 makineye gerek yok tek makine 1024 le de lag oluyor..
    gerçi 1024 diye satın alıyoruz ama asla 1024 performansını alamıyoruz.1024 parası al ama daha düşük hız ver bu hukuk lugatında ne anlama gelir?

@online hero dostum yetkililer halkı hiç bir zaman ciddiye almadılar..o yüzden burda yazılanları da görmezler ,görmezden gelirler..halkı enayi yerine koyarlar..işte örneği:Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Doany den acıklama..

"Doany Türkiye’de internetin pahalı olduğu yönünde bir soruyu ise, “Vergiler hariç Türkiye’de internet 12-13 Euro’ya tekabül ediyor, bu AB’nin en ucuzu, bizim için şu an öncelik altyapı ağını genişleterek kullanıcı sayısını artırmak” diye yanıtladı. NTVMSNBC’nin ADSL’de aylık indirme limitlerinin kaldırılıp kaldırılmayacağını sorması üzerine Doany şunları söyledi: “Kaldırmayı düşünmüyoruz, limitler olmazsa kendi açımızdan kontrolü sağlayamayız. Mevcut durumda en ucuz tarifeyi ödeyen bir kullanıcı ayda 12 film indirebilir. Amacımız limitleri tutarak gelecek dönemde mümkün oldukça fiyatlarda biraz daha indirime gitmek.”kaynak ntvmsnbc

yorum sizin

• quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

iyi de hizmetle ne alakası var. sen 1024 luk baglantıya 30 tane makine bagla. 10 kisi ko oynasın, 5 kisi webcam acsın. heralde lag olur. bunun telekomla ne alakası var.

evde ise 1024 6gb kotalı 42 milyon. bunu vermek icin fabrikator oglu olmaya gerek yok. 3 gb kotalı 22 milyon.

arkadaşım bi iyi oku burda oynayan herkes cafedemi oynuyorda lag war diyor ? ne alakası war cafeyle..ben ewden oynuyorum yine oluyo lag..(hoş bende çok fazla lag olmuyo kırk yılda bir ama...)sadece sro ile işim yok internette birçok şeyle uğraşıyorum inanılmaz yawaş olduğu günler oluyo we bu çok sık oluyo buda tamamen telekomla ilgili ya 5 yaşında çocuk biliyo sorunun %99 unun telekomda olduğunu hala anlamsız bi sawunma içinde olmanın ne manası war...ha bu kadar kişi bilmiyo bi siz biliyosunuz...

• iyi de kendi kendini yalanlıyorsun. "(ben ewden oynuyorum yine oluyo lag..(hoş bende çok fazla lag olmuyo kırk yılda bir ama...)" ben ne dedim. 40 yılda bir lag oluyor dedim, o da bazen 1024 baglantı 128e kadar dustugu zaman ki bu telekomun sucu evet, bazen de serverlardan kaynaklanıyor.

40 yılda bir lag her oyunda olur. wowa gidin wowda da olur. ben anlamsız savunma yapmıyorum. sadece 40 yılda bi olan lag icin sagı solu suclamayalım. bu oyun cok fazla bandwith yiyor. aynı anda baska bise yyapmaya pek izin vermiyor. o na gore oynıcaz bu oyunu.
  • ben lag telekomdandır değildir orasını bilmem.ama hız konusunda bi anımı anlatayım;bulgaristandan bi arkadaşımla görüşüyorum

ben:hızı 1024e çıkardılar burda

o:dosya indirme hızı nasıl

ben:bi ara 120kb yi gördüm(görülecek en yüksek rakamlardan biri)

o:hahah haaaaa ahh ahha hahahaha (bikaç dakika boyunca,boğulana kadar kahkaha attı)

internet mevzusunu halletmiş ülkelerde,mizah dergilerine bi türk karakter çizin,konuşma balonunda:1024kb 3gb kotalı internet türkiyede 30ytl desin...yılın en iyi esprisi seçilir,yıllarca hatırlayıp gülerler artık
  • orası öyle canım. amerikada 4 mbit baglantıya bu kadar para verioalr sanırım
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • sen rms cafenin sahibi muratsın demi bana pm ni wersene msn adresim ali_mlt@hotmail.com
  • EWET SEN KİMSİN BENİ TANIYOSAN MAİL BİLİRSİN
    quote:

Orjinalden alıntı: badboy44

sen rms cafenin sahibi muratsın demi bana pm ni wersene msn adresim ali_mlt@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulRever

quote:

Orjinalden alıntı: Spartachus

Neden sen cevapLamıyorsunda bana öneride buLunuyorsun ?
    Neden sen gidip Sro serverLarına ping çekmiyorsunda benim gidip biryerLere ping çekmem gerekiyor cevap aLmak için ?
    Burada Türk TeLekomu savunmuyorum,bunu açıkça yazdım .. Ama düşmanLık etmekte yanLış .. Her Lage girmenin sebebi Türk TeLekom değiLdir ..
    Eğer ısrarLa Türk TeleKom hepimizi Lage sokuyor diyorsan bana bunu ispatLa ve neden yurtdışındaki oyuncuLarın ( Yani Türk Telekom Adsl kullanmayan ve alakaları bulunmayan kişilerin ) Lagde oLdukLarının açıkLamasını da yaparsan sevinirim ..

SaygıLarımLa ..

Diğer arkadaşlar gerekli cevabları zaten vermişler sana yinede;

Ben sana ne kadar anlatırsam anlatayım sen anlamamakta ısrar ediceksin arkadaşım ben hosting şirketinde grafiktasrımcısı olrak çalışıyorum dogal olarak bütün gün almanya,frankurt ve abd ülkelerindeki datacenterlere baglanarak işlerimi yürütüyorum bu zamana kadar lagsız sorunsuz upload yaptıgım yani hazırlamış oldugum siteyi hiç zorlanmadan aktardıgım makinam begenmediginiz yunanistan datacenterindeki bilgisayarlar olmuştur geriye kalan bütün ülkelerde lag problemi vardır türkiyeye nazaran daha az ama yinede lag mevcut.

sana dns adreslerimixzi veriyorum buyur kendin ping cek kendi gözlerinle gör.

NAME SERVER Adreslerimiz

Windows Sunucumuzun NS Adresi
    whisper.efornet.net - 84.16.235.210
    eniac.efornet.net - 84.16.235.211

Windows Sunucumuzun NS Adresi
    efes.efornet.net - 84.16.240.181
    zeugma.efornet.net - 84.16.240.182

Abd de bulunan makinalar

Linux Sunucumuzun NS Adresi
    omega.efornet.net - 84.16.235.132
    vega.efornet.net - 84.16.235.133

Frankurt'da bulununan makinalar.

SİZİN SUNUCULARIN HEPSİ BOZUK HER AY MUTLAKA 1 HAFTA KAPANIYOR YAKA SİLKİYORUZ HAYIRLI Bİ DATACENTERLE ÇALIŞIN SİZ

• işşalah gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: odea

Telekomun ne kadar kalitesiz hizmet verdiğini kimse inkar edemez.halkın parasını çalan soyguncuları korumak sadece cehalet örneğidir..hepimiz verdiğimiz paraların karşılığını istiyoruz belirli çıkar gruplarının cebine peşkeş çekilsin istemiyoruz..
    oyunda lag bazı zamanlar serverlardan kaynaklanıyor ama çoğunlukla en büyük sebep Telekom dur.ayrıca biz lag yaşarken aynı zamanda yabancı oyuncuların lag yaşamamasının sebebi de bundan kaynaklanıyor..
    Bu arada oyunun paralı olmasına dair haberler neler bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.