Şimdi Ara

Oyundan kazanç nasıl sağlanır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar , oyundan kazanç sağlayıp gut knife yada karambit , belki iyi silah kostümleri alabilmek istiyorum önerisi olan var mı ?

• bol bol kutu key alıp acacaksın özü bu.
  • Lütfen oyunu bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

Lütfen oyunu bırak

+1
  • Sen oyunun mantığını anlamamışsın bence oyundan gerçekten para kazanmak istiyorsan git sunucu falan kur Prooyun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

bol bol kutu key alıp acacaksın özü bu.

Arkadaş burda oyundan nasıl zarar edilir onu öğretmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Globalrush1

quote:

ne bilim hocam en değerlisi bıcak şimdi ayrıntıları vardır elbet hangi kutudan daha cok cıkıyor vs...merak ettiğim bu oyundan para kazanan varmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Globalrush1

quote:

ne bilim hocam en değerlisi bıcak şimdi ayrıntıları vardır elbet hangi kutudan daha cok cıkıyor vs...merak ettiğim bu oyundan para kazanan varmı?

Var tabikide ama şimdi bunu şöyle yaparsın steam üzerinden değil parayla bıçak alıp parayla satarsın. Ucuza alır az yükseğine satarsın bunun için elinde para olması gerekiyor. Nakitle alacaksın steam parasıyla değil.

• kutu acıcan sansa güzel bişe düşerse
  • Herşey'de olduğu gibi bunda'da önce masrafla başlar. belli bir masraf'dan sonra reklam gelir. gerlamdan sonra server satışları ve mod,eklenti paketleri yapılmalıdır. bildiğiniz üzere Counter-Strike dünyada en çok para kazandıran oyundur. kimilerine göre saçmadır. fakat doğru bir gerçektir. ben çok girmek istedim bu işlere fakat bütçem olmadığı için giremedim ne yazık ki. şimdi ki zamanda tandığımız hostingleri biliyorsunuz. herşeyin başı biraz masraftır bu yüzden masraf olmadan hiç bir şey olmaz. belli bir masraf yapmanız gerek. hosting kurma server ip kiralama mod paketi maç paketi pub paketi fun paketi vs paketler yapma falan. biraz zordur. oturduğumuz yerden para kazanma diye buna denir. tabii bazıları hala anlamamak konusunda ısrarı. orasıda ayrı bir konu....
  • Twitch yayını yap. İyi oyna ve sempatik görün. İzleyici sayını artır. Profilin altina da paypal donate linki ekle. $3-5 belki $100 hatta binlerce dolar kazananlar var. :D bi Türkün profilinde en az $450lık bağış görmüştüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.