Bilgisayarım oyun oynarken, önce donuyor 3-4 saniye sonra reset atıyor arkadaşlar. İşlemci sıcaklığına baktım 35 derece, ekran kartı sıcaklığı 41 derece. Sıcaklıklar yüksek değil, sıcaklıktan reset atmıyordur diye düşünüyorum. Kasayı açtım biraz temizledim gerçi temizdi de belki faydası olur dedim yine aynı. Bunlar dışında bana ne önerirsiniz?
Konu yanlış yerde
Yanlış yerde olduğunu biliyorum Konu Dışı aktif olduğu için en kısa sürede yardım alırım diye düşündüm.
kasayımı yan temizledin bir kasayı yan yatır vakası daha.büyük ihtimal formata kadar gideceksin ve o reset büyük ihtima o oyunlan sadece oluyodur.
C/windows/minidump klasörü varsa yolla bana bakim bi :)
quote:
Orijinalden alıntı: tulamistad
kasayımı yan temizledin bir kasayı yan yatır vakası daha.büyük ihtimal formata kadar gideceksin ve o reset büyük ihtima o oyunlan sadece oluyodur.
Hayır her oyunda böyle yapıyor. Normalde internette gezinirken falan filan hiçbir problem yok.
Psunda problem olabilir.Başka psu ile dene
Ekran kartı fazla ısınıyor alabilir.
bende de yapıyor benim sorunum psu.
Oyun korsanmı?
overlock çektinmi hiç bişeye?
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyolu
Oyun korsanmı?
yok crysis
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyolu
Oyun korsanmı?
yok calof tutii
Oyun korsan değil beyler crysis. 420W PSU var, Overclock yapmadım hiç..
Hala düzelmedi arada bir atıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: N-0NE
Psunda problem olabilir.Başka psu ile dene
+1907
Bendede aynı sorun var galiba ram yandı 2 tane 2 gb ram var bi tane bozuk gibi olan var onu takınca çat reset veriyor onu alınca hiçbir sorun yok sizce ram mi yanmısdır?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme