Şimdi Ara

Oyunlar Birden Hızlanıp Birden Yavaşlıyor [Yardım]...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ßenim Sorunum Görüntü Oyunlarda ßirden yava$lıyor[Donmuyor] Sonra ßirden Hızlanıyor. NFS Undercover ve Knight Online'da Denedim Örneğin Knightda En Kalabalık Ekran Kartını En Yorucu Yerde Bile Ortalama 44 Fps Hız Yakalıyorum Ancak Ortalama 10 Saniye Sonra Fps 9lara Kadar düşüyor.(Boş Olan Ekran Kartını Yormiycak Yerlerde de Sonuc Aynı). Aynı Zamanda Yavaşlama Başladıgı Anda Kasadan Cok Düşük Seviyede Tiz Bir Ses Geliyor.

Sistemim
    Asus P5LD2-X/GBL
    Intel P4 3.0(OC 3.6) (OCla Ve OCsuz Yavaşlama Var.)
    Twinmos 1GB 667MHZ Ram (OC 800MHZ)
    Ati Radeon HD2600XT 256MB (En Yeni Sürücüler Yüklü 9.7 | Eski Sürümleride Denedim 7.8)
    Thermaltake 400W PUS
    DirectX Sürümü 9.0c(8.1'e Kadar Eski Sürümlere Dönmeyide Denedim)

Bir Fikri Olan Lütfen Paylaşsın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheZodiac -- 1 Ağustos 2009; 2:43:45 >

• ram yetersizliğinden diye düşünüyorum (1gb) böyle bi durumda sistem hdd yi ram gibi kullanır
    okuma yazma anlarında behsettiğiniz gibi tepki verir makina tavsiyem sistemdeki ram miktarını minimum 2 gb yapmanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

ram yetersizliğinden diye düşünüyorum (1gb) böyle bi durumda sistem hdd yi ram gibi kullanır
    okuma yazma anlarında behsettiğiniz gibi tepki verir makina tavsiyem sistemdeki ram miktarını minimum 2 gb yapmanız
    ßende Tam Az Önce Hi-Level 2GB RAM denedim üst kom$umdan aLıp Yine sOnuc Aynı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheZodiac

ßende Tam Az Önce Hi-Level 2GB RAM denedim üst kom$umdan aLıp Yine sOnuc Aynı :(

Alıntıları Göster
    sorun yazılımsal olabilir ekrankartı driver ını update etmeyi deneybilirsiniz
  • quote:

Alıntıları Göster
    sebep virüs olmasın?
  • quote:

Alıntıları Göster
    En Yeni Sürücüler Yüklü Catalyst 9.7 Eski Sürümlere Dönmeyi'de Denedim :(
  • quote:

En Yeni Sürücüler Yüklü Catalyst 9.7 Eski Sürümlere Dönmeyi'de Denedim :(

Alıntıları Göster
    3 Kere Donanım Değiştirip Format Attım Virüsten Değil :(
  • quote:

3 Kere Donanım Değiştirip Format Attım Virüsten Değil :(

Alıntıları Göster
    bilgisayarın sıcaklık değerlerine bak
    belki aşırı ısınmadan olabilir
    bide harddiski disk birleştirici ile birleştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: NemesisR3

bilgisayarın sıcaklık değerlerine bak
    belki aşırı ısınmadan olabilir
    bide harddiski disk birleştirici ile birleştir

Alıntıları Göster
    Bundan önce böyle bir sorun yaşamıyorsan eğer. Eski sürücülerine geri dönmelisin bence, en yeniye değil kendi kartın ile en iyi performansı yakaladığın sürücüleri kullan. Ekran kartının ısısına bak eğer kartın ısınıyorsa verimli çalışamıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgnr

Bundan önce böyle bir sorun yaşamıyorsan eğer. Eski sürücülerine geri dönmelisin bence, en yeniye değil kendi kartın ile en iyi performansı yakaladığın sürücüleri kullan. Ekran kartının ısısına bak eğer kartın ısınıyorsa verimli çalışamıyordur.

Alıntıları Göster
    arkada calısan programlar ram ın buyuk bır bolumunu kkulanıyorsa ozellıkle cleaner tweakıng yada defragmen t tarzı progrmalar ram ını tam manasıyla somuurur gorev yonetıcısınden hıc bırsey calısmezken bır bak bakalım ram ın ne kadarı kullanımda..belkı oyun ıcın yer bıle kalmıyorsur dı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

arkada calısan programlar ram ın buyuk bır bolumunu kkulanıyorsa ozellıkle cleaner tweakıng yada defragmen t tarzı progrmalar ram ını tam manasıyla somuurur gorev yonetıcısınden hıc bırsey calısmezken bır bak bakalım ram ın ne kadarı kullanımda..belkı oyun ıcın yer bıle kalmıyorsur dı mı

Alıntıları Göster
    oyunlarıı açarken CacheBoost la açmayı dene arkda çalışan program bırakma

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

oyunlarıı açarken CacheBoost la açmayı dene arkda çalışan program bırakma

Alıntıları Göster
    NemesisR3 Sıcaklık Degerleri Hızaşırtılmış Haliyle
    Ekran Kartı 54 - CPU Windowsta 40 Oyunlarda 55 Ortalama ßi Sorun Cıkarcagını Sanmıyorum

SGNR ßundan Önce Anakartım Yandıgı İçin Yeni Anakart, İşlemci,Ram Ve Ekran Kartı Aldım Eski Sürücülerim Yok Ve Isı Degerleri Normal :(

lyldz Oyundayken (NFS Undercover) 1.2GB ßo$ Ram Hafızası Var
  • quote:

Ekran Kartı 54 - CPU Windowsta 40 Oyunlarda 55 Ortalama ßi Sorun Cıkarcagını Sanmıyorum

SGNR ßundan Önce Anakartım Yandıgı İçin Yeni Anakart, İşlemci,Ram Ve Ekran Kartı Aldım Eski Sürücülerim Yok Ve Isı Degerleri Normal :(

Alıntıları Göster
    pesci baba CacheBoost'unda Yardımı Dokunmadı :(
  • quote:

Alıntıları Göster
    bios ayarlarını default yapmayı dene.C1 veya EIST açıksa onlar voltajı artırıp çoğaltıyor bu da oyunların kasmayan yerlerinde düşük kasan yerlerinde yüksek voltaja geçiriyor.denemende fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zencefi1

bios ayarlarını default yapmayı dene.C1 veya EIST açıksa onlar voltajı artırıp çoğaltıyor bu da oyunların kasmayan yerlerinde düşük kasan yerlerinde yüksek voltaja geçiriyor.denemende fayda var.

Alıntıları Göster
    Ekran kartının driverlarını internette bulabilirsin. Kartın kendi cdsinden mi kurdun driverları yoksa indirdin mi? Kendi cdsinden kurmayı deneyebilirsin en basit çözüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgnr

Ekran kartının driverlarını internette bulabilirsin. Kartın kendi cdsinden mi kurdun driverları yoksa indirdin mi? Kendi cdsinden kurmayı deneyebilirsin en basit çözüm.

Alıntıları Göster
    kuzey köprüsü aşırı ısınıyo olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

kuzey köprüsü aşırı ısınıyo olabilir mi?

Alıntıları Göster
    Sıcaklık değerlerini bi kontrol et istersen ... Oyun oynarken ve normal halde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orqunori

Sıcaklık değerlerini bi kontrol et istersen ... Oyun oynarken ve normal halde...

Alıntıları Göster
    arkada$lar iyi ßir sogutma sistemim var Oyundayken ßile cpu hıza$ırtılmı$ haliyle max 54 55 görüyor ramlerde en ufak ßi ısınma yok zaten ekran kartıda hıza$ırtılmı$ haliyle 55-56 civarı.

atorbaci senin söylediğini deniycem şimdi inş bi sonuc verir
  • quote:

arkada$lar iyi ßir sogutma sistemim var Oyundayken ßile cpu hıza$ırtılmı$ haliyle max 54 55 görüyor ramlerde en ufak ßi ısınma yok zaten ekran kartıda hıza$ırtılmı$ haliyle 55-56 civarı.

atorbaci senin söylediğini deniycem şimdi inş bi sonuc verir

Alıntıları Göster
    Atorbaci C1E Support Özelligi Var ßi Tek Anakartta Onu Kapattım ßişey Değişmedi
  • quote:

Atorbaci C1E Support Özelligi Var ßi Tek Anakartta Onu Kapattım ßişey Değişmedi

Alıntıları Göster
    Benzer sorun bendede var.8 senedir ayni bilgisayarı kullanıyorum 1 sene önce filan başladı.Yenimi yetmemeye başladı fanlar? koskoca vantratör getirdim gene kasıyor geçiyor kasıyor geçiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.