Şimdi Ara

Oyunlarda Performans Sorunu Ve Ses Kartı Sürücüsü İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Benim Sorunum Yeni Aldığım Laptopla İlgili Performans Sorunu Bilgisayarımın Özellikleri

Acer Extensa 5635G
    Core 2 Duo 2.10 Ghz İşlemci
    2 GB DDR3 Bellek
    250 GB HDD
    512MB (1280MB TurboCache) Geforce G 105M

Bilgisayar Windows 7 Yüklü Olarak Geldi Tüm Sürücüleri Yükledim Ancak Resident Evil 5 Oynarken Motion Blur Antialiasing Kapalı Tüm Ayarlar Kısık Olmasına Ragmen Yinede Kasıyor Oyun. PowerMizer Ve Physx Kapalı (Açık Da Denedim).

2nci Sorunum Ses Kartı Sürücülerini Bulamıyorum. Sitesindeki Sürücüleri Indirdim Ancak Kabul Etmiyor.

Yardımcı Olan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler..

• Ses Sorununu Çözdüm Ancak Performans Sorunu Halen Devam Ediyor. Karşılaştırmalara Baktım GeForce G 105M Masaüstü Pcde GeForce 9800 GS Ye Denk Geliyormuş Gerek Hız Gerek Özellik Olarak. Kuzenimde 9800 GS Var Guitar Hero World Tour'u Herşey Açık 1280x1024 Physx Açık Hic Takılmadan Oynuyor. Ben 1024x768 Ve Physx Kapalı Oynamama Ragmen Kasılmalar Oluyor.
  • yeni almanıza ağmen neden böyle bi bilgisayar aldınızki.işlemci core2duo mimarisinde olsada frekansı düşük biraz.ekran kartınız yine aynı derecede giriş seviyesi denilecek kadar.bu leptoptan aşırı bi performans beklemeyin açıkcası.
  • Zaten Aşırı Bir Performans Beklemiyorum Ki Orta Düzeyde Donmasın Yeter Benim İçin. Canımı Sıkan Şey

Intel Pentium 4 3.0Ghz
    1 Gb DDR2 667 Ram
    Ati Radeon HD2600 512MB

Bu Bilgisayarla Son Grafik Donmadan Oynarken, Simdiki Pcde Mediumda Kasılması :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.