Şimdi Ara

oyunlarda tuş ayarları yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bir sürü oyun indirdim ama hepsinde oyunda mause ters yukarı yapınca aşağı gidiyor aşağı yapınca yukarı gidiyor ve oynayamıyorum sadece cs ve hl de düze olarak oynuyor diğer savaş oyunlarında ters bunu nasıl düzeltebiliriz oyun ayarlarında look up ve look down nasıl dediğim gibi ayarlayabiliriz acemiyim yardımlarınızı bekliyorum...

• reverse axis mi ne öyle bir opsiyon olması gerek.. 1. kelime reverse de ikincisi aklıma gelmiyor XD
  • peki o opsiyonu nasıl devreye sokuyoruz ayarlarda tuşları belirliyorsun kendin ama onu nasıl seçecez yardım acil

sağol bu arada..
  • Oyunun options - control ayarlarında olması gerek invert axis yazar onu deafault yapıcaksın yada control ayarlarını sıfırla düzelir.
  • invert axis diye bir şey yok her iki oyunada baktım yok ayarlarısıfırladım gene olmuyor mausu yukarı yapmak istediğimde aşağı geliyor aşağı yaparsam yukarı gidiyor .
  • Oyunların isimleri nedir ?
  • Soliader of fortune 2 , Quake 2 ve 2 tane savaş oyunu daha aynı şekilde demin soliaderde çözdüm rastgele bastım ayarlardan oldu bakalım diğerleinide inş çözerim .D sağolasın yardım için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam genelde o sorun control ayarlarını default hale getirdiğin zaman çözülmüş olması gerek. Bende arada bir ayarları kurcalarken bozuyodum aşağı indirince mouse u yukarı çıkıyodu control ayarlarını default hale getiriodum düzeliyodu.
  • bende zaten ilk indirdiğimdede öyleydi defaultla düzelmiyorlar..

hocam birde 2005 ten önce çıkan savaş oyunlarını söylermisiniiz bana baya bir oyun stok yapmam lazım 2005 ten sonrakilerin boyutu büyük oluyor ve benim ekran kartına pek uygun değiller o yüzden biraz eski oyunlar daah uygun bana bildiğin savaş oyunlarını önerirsen çok sevinirim savaş olmayan güzel vara onlarıda bekliyorum...
  • Call Of Duty Serisi , Medal Of Honour serilerine bakabilirsin. Battlefield serileride olabilir. Bu serilerin çıkmış eski oyunlarına bakabilirsin. O kadar çok kasan oyunlar değildirler.
  • umarım kasmazlar pc nin özellikleri pek iyi değil ondan eski olmaları daha iyi 128 mb ekran kartı 1256 ram 2.66 ghz umarım kaldırır bunları... sağolasın onlarıda indirmeye başlicam...
  • O oyunların yenileri eskileri var. Eskilerinin tam isimleri aklıma gelmiyo çıkış tarihlerine göre o serilerin ilk oyunlarını indirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 20 Kasım 2009; 14:02:55 >
  • call of duty ilk oyunu ilk olmasına rağmen grafikler gerçekten süper ve hiç kasmıyor ama o başlangıçta çitlerin arasından resimlere bakarak kurtulacağımı yarım saatt zor çözdüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.