Şimdi Ara

Özel Üretim Taşıtların Trafiğe Çıkabilmesi için Gereken Belgeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendi atölyemde 4 tekerlekli, farlı sinyalli, 1.0 motorlu, manuel şanzımanlı, hidrolik frenli vs. bir araç yaptım. Bu aracı trafiğe çıkarabilmem için hangi belgeleri almam gerekli? Uymam gereken kurallar ve standartlar nedir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• bi belgeselde izlemiştim
    ekzoz emisyon değerleri çok önemli
    sinyallar
    frenler
    darbe emiciler
    daha birçok şey var aracınız için bunların hazır olması lazım ben belgeleri bilmiyorum ama ekzoz emisyon önemli bence önce yeterlilik olayını halledip sonra belgeli ögrenip başvurman lazım
    hayırlı ugurlu olsun resim fln yokmu
  • Öncelikle teşekkür ederim cevap için. Bu izlediğiniz belgeselde bahsedilen bir belge veya kurum var mıydı? Belki onları sitesinden bir şeyler çıkabilir. Türkiye bu sektörde daha çok al sat yapan bir ülke olduğu için bu konuda bir çalışma yok şu anda heralde. Resim daha çekmedim, biraz da eksiklerinden dolayı aracın. Ama tam son haline gelince çekerim resimlerini koyarım.
  • Hocam prosedürü bilmiyorum ama aracı merak ettim fotoğrafını koyabilir misiniz?
  • Hocam bitmeden çekki adım adım takip edelim eger eklerseniz resim çok memnun oluruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsa SS..

Yoksa CSB..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 24 Mart 2013; 20:47:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracı trafiğe çıkarmak için birincisi çok uğraşırsınız, ikincisi astarı yüzünü geçer. Ayrıca bunun kazası belası var, aracınız nasıl birşeydir bilmiyorum ama 4 tekerden ibaretse aman dikkat.

Bence varsa köyünüzde falan kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.