Şimdi Ara

özellikle ney kullanılan enstrumental parçalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam,ben insana dinlerken huzur veren ezgiler arıyorum.Özellikle dini içerikli yayınlarda hafiften çalan ve insanı rahatlatan parçalar. Mesela çok bilinen çağrı filminin müzikleri gibi ve sonradan çıkan çeşitli ezgiler.Bunun dışında özgün müzik türünde de öyle güzel parçalar var. Herkes en çok sevdiği ezgileri yazabilir mi?Tavsiye ettikleriniz olursa onları bir şekilde elde etmeye çalışırım.Şimdiden teşekkürler,herkese saygılar...

Not: Bahsettiğim parçalara en güzel örneklerden biri de türk filmlerinden bildiğimiz "ayyüzlüm(??)" parçasının ezgisi,murat göğebakan söylemişti sonradan ama sadece çalgı sesi tercihimdir.

• Ya bende bir dünya vardı öyle ney ile çalınan enstrümental parçaalr ama bilgisayar çökünce silindi

Dur bakalım ablama sorayım daha sonra o biliyordu galiba adresi, öğrenirsem sana link veririm

• tamam bir sor bakalım,saolasın. Aslında bende yansımalar falan var,incesazın eserleri da var ama eğer bilmediğim güzel parçalar varsa iyi olur tabiki.Zaten bu forumda en çok hoşuma giden şey,hayatımda hiç duymadığım ama duyduktan sonra da çok sevdiğim şeylerle karşılaşmak.İnşallah yıllarca dinleyip bıkmayacağım parçalarla tanışırım Belki bu vesile ile başkaları da huzur bulur Kolay gelsin herkese...
  • yok mu bildiğiniz güzel ezgiler??
  • http://dinleneyden.tripod.com/

işini görür sanırım
  • Birol Yayla - Şenol filiz ikilisinin yapmış oldukları çok güzel müzikler var. ney ile başka müzik aletlerini harmanlamışlar çok güzel olmuş .bulabilirsen bir dinle eminim hoşuna gidecek.
  • ömer faruk tekbilek parçaları

bakınız buraya... yararlı bişiler bulursun..

http://forum.donanimhaber.com/m_2621593/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gisler

ömer faruk tekbilek parçaları

bakınız buraya... yararlı bişiler bulursun..

http://forum.donanimhaber.com/m_2621593/tm.htm

huzur burda arkadaşlar

• Mercan Dede diyorum bul onun müziklerini madem ney sesi arıyorsun güzel mercan dede ninde şarkılarını beğenirsin birde grup anatolia var oda çok güzel
  • esasında sadece ney sesi de değil aradığım.Yani yansımalar falan ney konusunda oldukça iyi zaten,onun dışında çok tanınmış ezgiler,yani dediğim gibi bu mesela kemal sunal'ın "çöpçüler kralı"ndaki ayyüzlüm ezgisi gibi.O gariban haline çok bir anlam katmış o ezgi yani bunun gibi şeyler,film müzikleri,belgesel ya da şiir programlarında kullanılan ezgiler,insanı hüzünlendiren tüm güzel enstrumental parçalar.Biraz konu değişti ama genel olarak anlatmak istediğim zaten buydu.Birçok insanın da işine yarar bence bu parçalar.Sözlü müzikler iş yaparken ilgiyi dağıtıyor ama ezgiler öyle değil,varsa bildikleriniz bekliyorum,herkese ve bu konuda fikir beyan eden arkadaşlara teşekkürler,saygılar...

not:aklima bir de braveheartin film müziği geldi,o tarzda olan her parçayı seviyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: incesaz

esasında sadece ney sesi de değil aradığım.

Alihan Samedov u deneyebilirsin . cahit berkay ın eski film müzikleride olabilir.
  • quote:

Alihan Samedov u deneyebilirsin . cahit berkay ın eski film müzikleride olabilir.

Alihan Samedov dinlemedim hiç ama bakıcam,cahit berkayı dinledim biliyorum,araştırmaya devam edicem,herkese teşekkürler..
  • sen gelsene yukardaki adrese.. orda hepsinden bişiler war..

ama sen de bişiler katman gerekiyo...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.