Şimdi Ara

Özgüven problemi olanlara tavsiyem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özgüven problemi olanlara tavsiyem linkteki konuya bakmaları :https://forum.donanimhaber.com/bunu-cok-sik-yapmam-adli-yazi-dizisi-they-call-me-alpha--130257693

• Özgüven problemi olan çalışacak, bu işin başka çözümü yok. Ders çalışacak, iyi liseye, üniversiteye gidecek; orada dersini iyi bilen öğrenci olacak; iş hayatında işini iyi yapan insan olacak. Spor yapacak güçlü, kuvvetli olacak. Görmüş geçirmişliği olacak, bolca gezecek, bolca yaşayacak. İnsanların hakkında konuştuğu şeyler hakkında bilgisi olacak. En sonunda da kimseyi umursamayacak. Gerisi boş. Şu yazdıklarınız da boş..
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013'te okuyordum ben bu adamı ama kötü etkilendim. Psikolojim bozuldu. Şu an anlattıklarını içerik olarak hatırlamadığım için yorum yapamam ama zayıf olduğunuzu düşünüyorsanız demişsin ya; özgüvensizlik ve zayıflık birbiriyle paralel zaten. Neyse benim herkese tavsiyem davranışçı bilişsel terapi kitapları okuyun. Bilimsel ve güvenilir sonuçta.
  • biraz okumuştum. boş iş
  • Özgüven problemi olan çalışacak, bu işin başka çözümü yok. Ders çalışacak, iyi liseye, üniversiteye gidecek; orada dersini iyi bilen öğrenci olacak; iş hayatında işini iyi yapan insan olacak. Spor yapacak güçlü, kuvvetli olacak. Görmüş geçirmişliği olacak, bolca gezecek, bolca yaşayacak. İnsanların hakkında konuştuğu şeyler hakkında bilgisi olacak. En sonunda da kimseyi umursamayacak. Gerisi boş. Şu yazdıklarınız da boş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shapeofyou

2013'te okuyordum ben bu adamı ama kötü etkilendim. Psikolojim bozuldu. Şu an anlattıklarını içerik olarak hatırlamadığım için yorum yapamam ama zayıf olduğunuzu düşünüyorsanız demişsin ya; özgüvensizlik ve zayıflık birbiriyle paralel zaten. Neyse benim herkese tavsiyem davranışçı bilişsel terapi kitapları okuyun. Bilimsel ve güvenilir sonuçta.

Zayıflıktan kast ettiğim akıl zayıflığı, özgüvenden kastım genel olarak insan ilişkileri.

Dediğin kitaplar akademik seviyede oluyor genelde. O kitaplarla konuda bahsettiğim başlığı ayıran en önemli nokta üslup, bahsettiğim yazı dizisinin yazarının üslubu bayağı samimi ve okuyucuyu sıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: resultante.importante

biraz okumuştum. boş iş

Mesaj alanla ilgilidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

Özgüven problemi olan çalışacak, bu işin başka çözümü yok. Ders çalışacak, iyi liseye, üniversiteye gidecek; orada dersini iyi bilen öğrenci olacak; iş hayatında işini iyi yapan insan olacak. Spor yapacak güçlü, kuvvetli olacak. Görmüş geçirmişliği olacak, bolca gezecek, bolca yaşayacak. İnsanların hakkında konuştuğu şeyler hakkında bilgisi olacak. En sonunda da kimseyi umursamayacak. Gerisi boş. Şu yazdıklarınız da boş..

Dediklerin olayın küçük bir kısmı ayrıca bunları yapmak içinde belli bir seviyede olman lazım.

• Vaktim bol zaten okuyalım bakalım
  • AliZeyd A kullanıcısına yanıt
    Kucuk bir kismi degil hocam, en onemlisi. Ha bunlari yapmak icin biraz guc iyi olur tabi orada hakli olabilirsin. Manevi guc lazim soyle seven bir insan, maddi guc de iyi olur temel ihtiyaclari guzelce karsilamak icin.

Ama calismadan sirf biseyleri okumakla, dusunmekle dertleriniz bitmez aksine artar arkadaslar bunu bilin. Calistiktan sonra olacak bu isler

• Hak eden hak ettiğini almalı, yukarı.

• bunun etkisi kalıcı olmuyor ayrıca verdiği görevleri denemenizi önermem red yedikçe umursamıyorum zaten diyip geçiştirseniz de bilinçaltınızda kalıyor ve etki bittiğinde çok yıkıcı olabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz

bunun etkisi kalıcı olmuyor ayrıca verdiği görevleri denemenizi önermem red yedikçe umursamıyorum zaten diyip geçiştirseniz de bilinçaltınızda kalıyor ve etki bittiğinde çok yıkıcı olabiliyor

Yazar boşuna özümseyin demiyor.
  • Yukarı.

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    Ders çalışmak değil mevzu bilip bilmeden sacmalamyin

• Hep başlıyorum adamın üslubu yüzünden soğuyorum. Ayrıca tip yoksa bu tür işler de kurtarmaz gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tüng

Hep başlıyorum adamın üslubu yüzünden soğuyorum. Ayrıca tip yoksa bu tür işler de kurtarmaz gibime geliyor.

Üsluba takılma devam et, zamanla üslubun neden öyle olduğunu anlayacağını umuyorum.

• Bunu okumuştum bir yere kadar daha sonra son mesajlarına falan bakmıştım saçmalamış, başları iyi ama
  • Mamarink kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi biliyorum neyin ne oldugunu sen merak etme. Once ne dedigimi bir anlamaya calis. Ben ders calisin yeter demiyorum. Bu is bir seyleri bekleyerek, sikayet ederek olmaz diyorum. Calisacaksiniz. Kendinizi tek bir alanda degil, her alanda iyi hale getireceksiniz. Ders de bunun cok onemli bir parcasi.

Ha ama sen bu yetersiz kapasiteyi artirmazsan hic sansin yok, o ayri

• quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

Gayet iyi biliyorum neyin ne oldugunu sen merak etme. Once ne dedigimi bir anlamaya calis. Ben ders calisin yeter demiyorum. Bu is bir seyleri bekleyerek, sikayet ederek olmaz diyorum. Calisacaksiniz. Kendinizi tek bir alanda degil, her alanda iyi hale getireceksiniz. Ders de bunun cok onemli bir parcasi.

Ha ama sen bu yetersiz kapasiteyi artirmazsan hic sansin yok, o ayri

Başlıkta yapman gerekenlerden bahsediyor gerekli motivasyon ve taktikleri de veriyor benim anlamadığım niçin bu kadar celalleniyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.