selam ben yeni işlemci alacağımda o/c konusunda pek tecrübe sahibi değilim o/c için en uygun işlemci ve fan hangisidir bunu öğrenmek istiyorum sizlere zahmet olmazsa [lamer]
P+ 2.8 i rahatlıkla 3 civarı çalıştırırsın hele iyi bi h/s-fan ikilisiyle çok rahat 3.2 olur.Mesela Thermalright ürünlerinden bitane ve TMD fan işini görür.
teşekkürler bunu dikkate alacağım
P4 ise yüksek o/c için 1= 2.4c 800HT 2= 2.6c 800HT bu iki işlemciden harici de o/c olur ama bunlar kadar asla olmaz bunu bil dostum bende 2.6c var 3600 e dayıyorum işlemci kodu iyi olmazsa 2,8c 3,0c ile bile görmek zordur 3600-3700 arasını bunu herkez bilir zaten işimiz o/c ise = 2,4c ben başka bilmem abi.
haadee beeeee[jwdwn] valla iyi etmişin o/c helal olsun bişi sorcam ben cpu o/c biraz fransız kaldım gpu lardan fırsat kalmadı bu kod meselesi nedir kodun iyi olması felan bir aydınlatıver beni
dostum 2,4c 800HT veya 2,6c 800HT al beni dinle asla pişman olmazsın bana sonra şukür edersin. kod değimiz olay şudur pentiumlar 4 ülkede üretiliyor malaysia,costarica,philipinler,çin bunlar arasında en iyi o/c olan malaysia dır sonra costarica en dandiğide çin dir haaa. sen malaysia al çipin arkasında yazar zaten bakarsın[bgdnc2]
eyvalla baba saol hemen yarın başlıyorum o/c bakalım sınırları aşabilcezmi nitrojen mi kullansam acaba
yok yarın olcam acık biyer biliyorum :P 2.6c alayım ozaman anakartta bi sorun çıkmaz dimi
tavsiyem nasıl ama? hem düşük fiyat hem en yüksek o/c ? 2,4c 800HT malaysia veya 2,6c 800HT malaysia unutma haaa sonra çin malını alıpda, abi hani bu o/c olmuyor deme[drknrd]
www.cpudatabase.com bu ardesten hangi işlemci kaça çıkmış bakabilirsin bir fikir veriri en azından dikkat etmen gereken p4 işlemcilerde fpo/batch code dur bu koda göre işlemcini seç :)
yok dostum anakartın p4p800vm koç gibi merak etme.
tamam baba malezya alcaz hiç affetmem geçiririm :))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ENIGMA</i> <br />tamam baba malezya alcaz hiç affetmem geçiririm :)) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> haa fan demişsin 2,8 ile 2.4c ve 2,6c arasında zaten 35-40 dolar var kerdasın onada abi bana bir fan öner hem sessiz olsun( gece kardeş kardeş uyuyalım) hemde bakır olsun iyi soğutsun dersen al bir zalman 7000A-Cu sende rahat et bende [^] 65 dolardan 49 a düşmüş alacaksan hiç kaçırma bende var yedekmi alsam ne yapsam bidaha bu fiyata bulunmazhttp://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=CNPS-7000A-CU hemen atla hiç düşünme bende var manyak bişey çok sessiz ve mütiş soğutur hani 3500mhz ye çıkınca lazım olur önümüz yaz diye dedim[drknrd][bgdnc2]
Öncelikle şunu döyleyeim malezya illaki iyi olacak diye bir kaide yok ona bakarsan 2 farklı maleazya kodu var mesela biri Q ile başlar diğeri L ile birde steppind olayı var sl6z3 olan geneli hatta nerdeyse hepsi çok iyi mala yada costa farketmiyor sl6z3te malalarda ise özellille L310-L311 ile başlayanlar hatta L308 den L322ye kadar geneli iyi yani 3500mhz rahat görüyorlar bunlar birde Q16dan Q22 haftaya kadar genelde bunlarda oldukça iyi bu arada mesela L310 da L:yapım yeri malay 3:2003 22 ise 22.hafta oluyor
Stepping ise sl6z3 ler M0 stepping iken diğerleri D1 stepping 2.4c lerde M0 steppingler daha iri o/c performansına sahip
p4 2.6c ve zalman Zalman 7000A CU sabah kalktıtığımda sipariş ettim şimdi geldi taplam 220$ bayıldım simdi değiştireceğim cpu ları bakalın ne olcak.(baba o nebiçim fan öyle manyak bişi)
bak gördünmü 2,8 alsaydın 230 dolar bayılcaktın hem fan hem cpu bide para artmış [bgdnc2] dostum yanlız unuttum birkaç gün zorlama işlemciyi yavaş yavaş açılsın ilk 3-4 gün 10fsb arttırarak kullan ilerisi için iyi olur [lamer]alır almaz vurma 260,270 fsb ye [drknrd]
sorun yaşarsan bana pm at yardımcı olurum 2.6c li koçum benim [frndsp]
valla saol dostum tam aradığın cpu bu boşuna aldanmışız prescott,barton filan bahane bu işlemci şahane 3.2 vurdum bi sorun çıkmadı daha sonra 3.5 cıkarmayı düşünüyorum neyse cpu o/c kunusunda senden daha cok şey öğrencez [spr][spr][spr]