Şimdi Ara

p4 prescott 2.8 o/c potansiyeli ve o/c için fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam ben yeni işlemci alacağımda o/c konusunda pek tecrübe sahibi değilim o/c için en uygun işlemci ve fan hangisidir bunu öğrenmek istiyorum sizlere zahmet olmazsa [lamer]

• P+ 2.8 i rahatlıkla 3 civarı çalıştırırsın hele iyi bi h/s-fan ikilisiyle çok rahat 3.2 olur.Mesela Thermalright ürünlerinden bitane ve TMD fan işini görür.
  • teşekkürler bunu dikkate alacağım
  • P4 ise yüksek o/c için 1= 2.4c 800HT 2= 2.6c 800HT bu iki işlemciden harici de o/c olur ama bunlar kadar asla olmaz bunu bil dostum bende 2.6c var 3600 e dayıyorum işlemci kodu iyi olmazsa 2,8c 3,0c ile bile görmek zordur 3600-3700 arasını bunu herkez bilir zaten işimiz o/c ise = 2,4c ben başka bilmem abi.
  • haadee beeeee[jwdwn] valla iyi etmişin o/c helal olsun bişi sorcam ben cpu o/c biraz fransız kaldım gpu lardan fırsat kalmadı bu kod meselesi nedir kodun iyi olması felan bir aydınlatıver beni
  • dostum 2,4c 800HT veya 2,6c 800HT al beni dinle asla pişman olmazsın bana sonra şukür edersin. kod değimiz olay şudur pentiumlar 4 ülkede üretiliyor malaysia,costarica,philipinler,çin bunlar arasında en iyi o/c olan malaysia dır sonra costarica en dandiğide çin dir haaa. sen malaysia al çipin arkasında yazar zaten bakarsın[bgdnc2]
  • eyvalla baba saol hemen yarın başlıyorum o/c bakalım sınırları aşabilcezmi nitrojen mi kullansam acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci 90 C çıkıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aldınmı yoksa işlemciyi?
  • yok yarın olcam acık biyer biliyorum :P 2.6c alayım ozaman anakartta bi sorun çıkmaz dimi
  • tavsiyem nasıl ama? hem düşük fiyat hem en yüksek o/c ? 2,4c 800HT malaysia veya 2,6c 800HT malaysia unutma haaa sonra çin malını alıpda, abi hani bu o/c olmuyor deme[drknrd]
  • www.cpudatabase.com bu ardesten hangi işlemci kaça çıkmış bakabilirsin bir fikir veriri en azından dikkat etmen gereken p4 işlemcilerde fpo/batch code dur bu koda göre işlemcini seç :)
  • yok dostum anakartın p4p800vm koç gibi merak etme.
  • tamam baba malezya alcaz hiç affetmem geçiririm :))
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ENIGMA</i>
    <br />tamam baba malezya alcaz hiç affetmem geçiririm :))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> haa fan demişsin 2,8 ile 2.4c ve 2,6c arasında zaten 35-40 dolar var kerdasın onada abi bana bir fan öner hem sessiz olsun( gece kardeş kardeş uyuyalım) hemde bakır olsun iyi soğutsun dersen al bir zalman 7000A-Cu sende rahat et bende [^] 65 dolardan 49 a düşmüş alacaksan hiç kaçırma bende var yedekmi alsam ne yapsam bidaha bu fiyata bulunmazhttp://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=CNPS-7000A-CU hemen atla hiç düşünme bende var manyak bişey çok sessiz ve mütiş soğutur hani 3500mhz ye çıkınca lazım olur önümüz yaz diye dedim[drknrd][bgdnc2]

• Öncelikle şunu döyleyeim malezya illaki iyi olacak diye bir kaide yok ona bakarsan 2 farklı maleazya kodu var mesela biri Q ile başlar diğeri L ile birde steppind olayı var sl6z3 olan geneli hatta nerdeyse hepsi çok iyi mala yada costa farketmiyor sl6z3te malalarda ise özellille L310-L311 ile başlayanlar hatta L308 den L322ye kadar geneli iyi yani 3500mhz rahat görüyorlar bunlar birde Q16dan Q22 haftaya kadar genelde bunlarda oldukça iyi bu arada mesela L310 da L:yapım yeri malay 3:2003 22 ise 22.hafta oluyor
  • Stepping ise sl6z3 ler M0 stepping iken diğerleri D1 stepping 2.4c lerde M0 steppingler daha iri o/c performansına sahip
  • p4 2.6c ve zalman Zalman 7000A CU sabah kalktıtığımda sipariş ettim şimdi geldi taplam 220$ bayıldım simdi değiştireceğim cpu ları bakalın ne olcak.(baba o nebiçim fan öyle manyak bişi)
  • bak gördünmü 2,8 alsaydın 230 dolar bayılcaktın hem fan hem cpu bide para artmış [bgdnc2] dostum yanlız unuttum birkaç gün zorlama işlemciyi yavaş yavaş açılsın ilk 3-4 gün 10fsb arttırarak kullan ilerisi için iyi olur [lamer]alır almaz vurma 260,270 fsb ye [drknrd]
  • sorun yaşarsan bana pm at yardımcı olurum 2.6c li koçum benim [frndsp]
  • valla saol dostum tam aradığın cpu bu boşuna aldanmışız prescott,barton filan bahane bu işlemci şahane 3.2 vurdum bi sorun çıkmadı daha sonra 3.5 cıkarmayı düşünüyorum neyse cpu o/c kunusunda senden daha cok şey öğrencez [spr][spr][spr]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.