Benim arkadaşın anarkartı modeli bu P8H67-M PRO ekran kartı bozulmuş anakart sayfasına baktım pek anlamam böyle yazıyor "işlemcileri bellek ve PCI Express kontorlcüleriyle entegre olarak, 2 kanal (4 DIMM) DDR3 bellek ve 16 PCI Express 2.0 slotuyla destekler."yani bize ekran kartı lazım güzel oyunları çalıştırabilen para limitimiz 400 lira civarı en fazla 450 lira ekran kartı önerebilir misiniz? Anakart Sayfası
Şu an piyasada satılan bütün kartlar pciexpress zaten istediğinizi takabilirsiniz
o paraya o kartı alırsan paraya yazık edersin, bak sitede ikinci el bölümünde 400 liraya gtx 680 satıyorlar ikinci el, alacağın karttan çok daha fazlasını verir, yannız sıfır r7 360 alacam dersen o kartla verim alamayacaksın.
tugolskiT
kullanıcısına yanıt
İşlemci nedir bilmiyorum ama RX 460'ı öneririm.DAha güncel ve güçlü bir karttır.
arkadaş 2 el istemiyo ben olsam alırım da 0 olsun istiyo bide önerdiklerinizi link atar mısınız
Yannız, sıfır ürün alırsa kendisine maddi olarak zarar edeceğini belirt çünkü istediği oyunları istediği şekilde oynayamayabilir, bu arada hangi oyunları hangi çözünürlük ile oynamayı düşünüyor ?
gta 5,cs go arkadaş pek fazla oyun oynamayor cs go oynuyo genelde.arkadaş 2.ele nasıl güveneyim diyo sen bize buna uygun bi 0 bide 2 el biraz önce önerdiğinin ikisinden de link atar mısın
üstteki mesajda ikinci el olarak ZOTAC GTX 680 AMP'ın linkini attım ama sıfır kart önermediğim için başka bir link vermiyeceğim, sitedeki referanslı üyelerden alışveriş yapabilir arkadaşın, zaten GTA5 gibi bir oyundan bahsediyor, r7 360 ile düşük ayarlarda bile yerlerde sürünerek oynar, gtx 680 ile orta ayarlarda akıcı şekilde oynayacaktır. CS GO ise grafik kartından çok işlemci isteyebilir. Diğer üyelerin de tavsiyelerini almaya devam edebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme