Merhaba arkadaşlar Packard Bell EasyNote TK 85 notebookumu yaklaşık 4 ay önce sıfır aldım notebooku aldıgımda herhangi bir sorunu yoktu sorunu bugün farkettim ekranın sağ tarafında aynı bölgede 4 5 adet yeşil ve kırmızı noktalar var arkaplan siyahken belli oluyorlar bide ekranın ortasında kırmızı nokta belirdi başta toz sandım ama degil oda ölü piksel ne yapmam gerek servise versem 2 3 ay da gelmez hatta ekranı garantiye bile sokamıyabilirm packard bell servisinden neredeyse kimse memnun degil yardımcı olursanız sevinirim .
bu konuda nasıl yardım olacaklar anlamadım, donanım sorunu; yetkili servise göndermeden başka yapabileceğiniz yok..
quote:
Orijinalden alıntı: computeron
bu konuda nasıl yardım olacaklar anlamadım, donanım sorunu; yetkili servise göndermeden başka yapabileceğiniz yok..
+1, ne dememizi bekliyorsun ki, "selpaka bi' tükür, iyice ovala, geçer" dememizi mi? yapabileceğin birşey yok, garantiye yollayacaksın...
Packard bell mh45 kullanıyorum bende laptopun ekranın en üstünde bezelye tanesinden az daha küçük piksel oluştu ama garantisi bitti.