Şimdi Ara

Packet Loss-İndirme Hızı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TurkNet VDSL Bağlantım:
    İndirme Hızı: 28.76 Mbps
    Yükleme Hızı: 5,99 Mbps

Online oyunlarda bildiğiniz üzere packet loss önemli bir husus. Eğer 1 packet loss dahi alıyorsanız oyunlar oynanamaz hale geliyor. Son günlerde TurkNet oyunlarda çok iyi MS (ping) verirken aynı zamanda packet loss %10-20 civarında almaktayım. Packet Lossu sıfırlamak için 3. parti yazılımlar kullandığımda MS (ping) 100-150 arasına çıktığında Packet Lossu 0'lıyor. Yani aslında 100-150 ms (ping) ile aynı kalite de internet kullanmış oluyorum. İşin ilginç yanı da turknetin kendi speedtestinden 17 mbps ölçerken ooak speed testinden 2mpbs ölçüyorum. Bunun teknik açıklamasını bilmiyorum, sorun ve çözüm hakkında bilgis olanlar var mı?

Packet Loss-İndirme Hızı sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zullo -- 13 Temmuz 2020; 11:11:51 >

• Modem arayüzünü atar mısın birde hızın belkide snrsi düşük olduğu için crc alıyordur ve o yüzdende paket kaybın olabilir.Paket kaybı olarak destek kaydı aç bence online işlemlerden.
  • Akşam atayım.
  • Merhaba, 2 farklı siteden 10 dakika aralıklarla kablolu bağlantıda test yaparak aldığınız değerleri performans sorunu statüsünde destek kaydı açarak iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız kontrol ederek bilgi verecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tracert okuma, ping sorunu ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.