Şimdi Ara

Palamut fırsatları .. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
14
Favori
38.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ananem pazarda görmüş ufakları 60 orta boyları 70tl dedi palamuta,

    Balıkesir den yazıyorum,migrosta indirim olursa alalım 1 kez balık yiyebildim daha bunada şükür...

  • bursa hal den 40 tl ye aldım bugün 1kg üzeri

  • Carrefoursa'da tanesi 29,90 TL satılıyordu. Nata Vega mağazasında. yaklaşık 800-1000 gr arası gelir.

  • DJlogic kullanıcısına yanıt

    ankaradaki her carrefour'da var mıdır ?

  • Bugün halde çinekop kasa 500/750 TL ydi kasası 13 kg geldi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Vardır muhtemelen, cebecide 2 tane kalmıştı akşam 6 gibi, alsam mı derken ablanın biri aldı gitti ikisini de😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ankara carrefourlarda 29.9 ve 1 kilo veya daha fazla görünüyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giresunda cok cikmis dun buyuk boy 4 tane 100tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonfile şeklinde temizleyip buzluğa atsak sorun olur mu palamutta

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt

    Bütün olarak dondurulması tavsiye ediliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balıkcı bütün olarak uzun süre dondurucu da kalırsa balığın iç organları bakteri üretiyor dedi uzun süre için temizlenmiş tavsiye etti

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Carrefuardan 29.9 a aldım. 2 adet temizlenmiş hali 1200 gr

  • slickman S kullanıcısına yanıt

    Buzlukta ben her türlü denedim ,bütün attım ,dilimledim attım ,fileto attım ..Her zaman acılastı ,lezzet kaybetti .Şoklanarak dondurulan balıklar da bile taze lezzeti olmuyor .Bu bakımdan her sene sadece taze tüketirim ,bir iki en iri tanesinden de lakerda yaparım ..la querda isimli balıkçı abimizin buluşu teknolojiyi yendi bende :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bulamam diye metrodan 10 adete aldım 45 TL ye geldi. Tanesi 800 900 gr civarı

  • slickman S kullanıcısına yanıt

    Taze olan balığı hiç tatlı suya sokmadan derin dondurucuya sokmak gerekiyor lezzetinin korunması için. Ben öellikle palamutta bu şekilde yapıyorum.

    Midesi çok dolu balık tavsiye edilmez bu işlemin yapılması için, bu sebeple onun da belli zamanı oldugunu soylemişti bir balıkçı arkadaş.

  • Özel istek üzerine kendi tarifim buzlukta saklama anlatıyorum : balığın karnını yarıp içini temizleyelim ,kanlı bölge denen bolgeyide fırça yardımı ile temizleyip tek zerre kirmizi kan bırakmıyorum ,karın bölgesinde içinde siyahlık ,sarılık olan bölgeyi de kesin atın .bol tuzlu suda 1 saat bekletin olan kan da kaybolsun .şimdi bembeyaz eti dondurma zamanı geldi ..buzlukta en fazla 1 ay tutun ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carrefuardan geçen cumartesi bende aldım 29,9 dan ancak balıklar daha önce donmuş çözülmüştü yani taze değildi bu durumda tekrar dondurucuya koymak ne kadar sağlıklı olur.

  • Carrefour'da halen 29.90 mı ?

  • Migrosta en irinin bir altı boylar vardı, 40tl/adet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migrosta adeti 20 tl.

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.