Bildirim
Panasonic HDC-TM700 Full HD video kamera video inceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel camcorder ama biraz pahali. Ben kendim canon hf 200 hd camcorder kullandigim icin ve önceden yaptigim arastirmalara dayanarak panasonic camcorder cok iyi diyorum. -
Bu ve diğer video incelemelerinizde kullandığınız kamera bu mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Hobar
Bu ve diğer video incelemelerinizde kullandığınız kamera bu mu?
bence çok düşük bir modeldir..gene de bende merak ediyorum bunun cevabını..geçen gün sormuştum,bi cevap gelmemişti
Mesut Abi bu arada bence Canon HF S10'a haksızlık etmişsiniz bu segmentteki en iyi 3-4 kameradan biriydi bence.. -
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
quote:
bence çok düşük bir modeldir..gene de bende merak ediyorum bunun cevabını..geçen gün sormuştum,bi cevap gelmemişti
Mesut Abi bu arada bence Canon HF S10'a haksızlık etmişsiniz bu segmentteki en iyi 3-4 kameradan biriydi bence..
ben de daha profesyonel birşey kullanıyorlar diye düşünüyordum ama videoda böyle birşey dedi ama sadece röpörtajlarda mı yoksa incelemelerde de bunu mu kullanıyorlar onu söylemedi. ayrıca kameranın örnek görüntüleri de hiç fena değildi. inceleme videolarından aşağı kalır yanı yok
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
quote:
Mesut Abi bu arada bence Canon HF S10'a haksızlık etmişsiniz bu segmentteki en iyi 3-4 kameradan biriydi bence..
ben de daha profesyonel birşey kullanıyorlar diye düşünüyordum ama videoda böyle birşey dedi ama sadece röpörtajlarda mı yoksa incelemelerde de bunu mu kullanıyorlar onu söylemedi. ayrıca kameranın örnek görüntüleri de hiç fena değildi. inceleme videolarından aşağı kalır yanı yok
Bu Panasonic kamera zaten bomba dostum.Biz Dijital Video bölümünde yaklaşık 2 haftadır çok tartıştık,neredeyse tükettik. :-) Gelip inceleyebilirsin.Hatta forumdan 3 kişide aldı bu kameradan.Bende dedim ki demin,Canon HF S10'unda aşağı kalır bir yanı yok dedim. :-))) Benim kamera Canon'da.
Kamera meraklıları,kamera almadan önce mutlaka Dijital Video forumuna gelin,istediğinizi sorun,vimeo.com'da samplelara bakın,ince eleyin sık dokuyun,sonuçta milyarlar vereceğiniz bir cihaz.
Herkese iyi çekimler !
-
İnceleme güzel, kamera güzel ancak Mesut Çevik'e bir önerim var. Sıcak nedeniyle yüzünüz çok parlıyor. Kayıtlardan önce yüzünüze parlama önleyici bi kozmetik ürün sürerseniz daha prof. bi hava yakalayacaksınız. -
gerçekten çok başarılı bir çalışma , ellerinize sağlık.
bu segmentte tm700 ile kafa kafaya yarışan hf s21'in incelemesini de yaparsanız hem çok aydınlatıcı olur hem de sadece panasonic'i değil, rakibini de yakından tanımış oluruz :)
umarım en kısa sürede o inceleme de gelir.
kolay gelsin. -
elinize dilinize sağlık az kaldı 2-3 güne kadar benim tm700 de geliyor sabırsızlıkla bekliyor -
Sinema ve Televizyon okuyan birisi olarak şunu söyliyebilirim. Bunlar oyuncak :) Mos sistemi ne yazık ki rolling shutter dediğimiz olayı hareketli görüntülerde sık sık yapıyor. CCD li kamera almanızı tavsiye ederim. Ayrıca HD görüntüleri işlemek içinde sağlam bir bilgisayara ihtiyacınız var. -
güzel makine gerçekten alınabilcek en iyilerinden
inceleme için teşekkürler. -
harika bir inceleme yine Mesut Çevik farkıyla.. emeğinize sağlık.. Özellikle yorumlar incelemelerde çok önemli bana göre o yüzden bu videoda çok güzel olmuş....
kamera ise gerçekten oldukça güzel.. -
incelemede bazı önemli noktalara değinilmemiş .
1.mercek ne kullanıyor
2.32gb ful hd kalitede ne kadar sürede kayıt yapıyor.
3. bataryası ne kadar süre dayanıyor.
4.buradan anlayamıyoruz fakat dış tasarımda kullanılan malzeme kalitesi ne durumunda.
bu önemli noktolara değinilmemiş bilginize -
iki önemli özellik;
1 zifiri karanlıkta infared night shot gece çekimi yapıyormu?
2 video kaydı esnasında aynı zamanda fotoraf çekimi yapabiliyormu? -
buda fena sayılmaz arkadaşlar 64gb sd si mevcut ama az pahalı 1,000 usd bu ne kadar bilemem ama bu iki model birbirine çok yakın sanırım fiat marjıda aynıdır. yanlız panasoniclerde ve sony ler de DOF ve low light performance ları az düşüktür o yüzden Canon u ben daha başarılı buluyorum.
zevkler renkler tartışılmaz tabi ki ama ürün başarılı bir ürün alanı mutsuz etmez
-
bak bu özelliklerde aklıma gelmedi
laydın sağol
iki önemli özellik;
1 zifiri karanlıkta infared night shot gece çekimi yapıyormu?
2 video kaydı esnasında aynı zamanda fotoraf çekimi yapabiliyormu? -
quote:
Orijinalden alıntı: aspirin_00
incelemede bazı önemli noktalara değinilmemiş .
1.mercek ne kullanıyor
2.32gb ful hd kalitede ne kadar sürede kayıt yapıyor.
3. bataryası ne kadar süre dayanıyor.
4.buradan anlayamıyoruz fakat dış tasarımda kullanılan malzeme kalitesi ne durumunda.
bu önemli noktolara değinilmemiş bilginize
1-Leica
2-4 saat
3-max 2.5 saat
4-oldukça tatmin edici
sony fanatiği olan ben bu makinaya aşık oldum. 1 haftadır kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: sgnr
Sinema ve Televizyon okuyan birisi olarak şunu söyliyebilirim. Bunlar oyuncak :) Mos sistemi ne yazık ki rolling shutter dediğimiz olayı hareketli görüntülerde sık sık yapıyor. CCD li kamera almanızı tavsiye ederim. Ayrıca HD görüntüleri işlemek içinde sağlam bir bilgisayara ihtiyacınız var.
hocam eyvallah oyuncak demişsin de bu işlerin sonunun olmadığını buradaki herkes biliyor zaten. kimse 2-3 milyar vererek bir sinema kamerası aldığını düşünmüyor zaten. burada tartışılan/konuşulan şey "verilen paranın değerini veriyor mu?" sorusu.
öbür türlü radyo televizyoncu gençlerin canon xl1s'leri ya da panasonic 3ccd'li yarı profesyonel kameraları da red'in yanında oyuncak kalır. hatta oyuncak diyene bile gülerler ...
o bakımdan verilen para karşılığı elde edilen görüntüyü yorumlarsak insanlar daha güzel bilgilenir bence. 15-20 milyarlık kameralarla karşılaştırmanın kimseye bi faydası olduğunu sanmıyorum...
içimden geldi de söyliyim dedim. söyledim.
-
15-20 milyarlık kamera ile karşılaştırmıyorum dostum. Bu kameraya oyuncak dememin sebebi Mos çipli sistem kullanması. Alan kişiler hareketli görüntülerde rolling shutter yaşıycak
mos'un yüzeyi cmos'a göre daha temiz noise oranı daha düşük bu bi artı ama CCDnin yerini tutamaz henüz. böyle 50 kare ile olmaz yani red gibi 120 kare çeksin tamam o zaman ama. Bu fiyata 3ccd handycamler var onları tercih etsin insanlar diye söyledim ben. -
tşk ederim anycall _
sgnr _
ccd li makinaların ne tür özelliği var
aslında bakarsanız bu kamera tam aile kullanıcılarına yönelik full hd olması aşırı tatminkar sağlayacaktır. fiyatını bilmiyorum ama
Benzer içerikler
- whatsapp aero apk
- whatsapp mesaj düzenleme
- youtube reklamsız izleme
- whatsapp hesap silme
- whatsapp tema değiştirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X