Şimdi Ara

PANASONİC TX-P42S20E PLAZMA TV PS3 İÇİN ALINIRMI? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
2
Favori
26.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fagala

Bu televizyon en iyi görüntü ayarları ne olmalı arkadaşlar. ben biraz karıştırdım. Görüntü bozuldu gitti. Renk netlik kontrast gibi ayarları buraya yazabilecek olan varmı teşekkrüler

bence fazla karıştırma adamlar yapmışlar zten normal-sinema -gercek sinema -oyun -dinamik diye bnm tavsiyem ilk kullanım süresinde normal sonrasında sinema modunu kullanmam film izlerkense gercek sinema ii oluyo
  • Hala burayı takip edeneler var mı bilmiyorum ama hani burn in olayı devam ediyor denmişti. Gerçekten de ediyor. atv, star, showtv logoları üst üste binmiş vaziyette şu anda. Bir kaç yol deniyorum yok etmek için. İşe yararsa açıklarım. Sizin de bu konuda bildikleriniz varsa söyleyin lütfen.

Bu arada burnin ekranda görüntü hareket ederken farkedilmiyor. Mavi renkli ve hareketsiz bir görüntüde farkettim durumu. Ne zamandır varlar bilemiyorum ama şu an baktım 932 saattir kullanıyormuşum paneli. kullandığım modlar normal, sinema ve oyun. TV izlerken normalde izlerim. Bu olay nasıl oldu hala anlamış değilim sabahtan akşama kadar tek kanalda açık kalsa anlayacağım ama öyle de olmuyor ki. Bu sorunu yaşayan var mı başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCopat

Hala burayı takip edeneler var mı bilmiyorum ama hani burn in olayı devam ediyor denmişti. Gerçekten de ediyor. atv, star, showtv logoları üst üste binmiş vaziyette şu anda. Bir kaç yol deniyorum yok etmek için. İşe yararsa açıklarım. Sizin de bu konuda bildikleriniz varsa söyleyin lütfen.

Bu arada burnin ekranda görüntü hareket ederken farkedilmiyor. Mavi renkli ve hareketsiz bir görüntüde farkettim durumu. Ne zamandır varlar bilemiyorum ama şu an baktım 932 saattir kullanıyormuşum paneli. kullandığım modlar normal, sinema ve oyun. TV izlerken normalde izlerim. Bu olay nasıl oldu hala anlamış değilim sabahtan akşama kadar tek kanalda açık kalsa anlayacağım ama öyle de olmuyor ki. Bu sorunu yaşayan var mı başka?

İmzanızdaki paneldemi oldu bu burn in olayı?S serisi ?

• quote:

Hala burayı takip edeneler var mı bilmiyorum ama hani burn in olayı devam ediyor denmişti. Gerçekten de ediyor. atv, star, showtv logoları üst üste binmiş vaziyette şu anda. Bir kaç yol deniyorum yok etmek için. İşe yararsa açıklarım. Sizin de bu konuda bildikleriniz varsa söyleyin lütfen.

Bende uzun süre aynı kanal açık kalabiliyor . 2-3 saat en az böyle bir olayla karşılaşmadım.ama ileride ne olur bilmiyorum...

• Siyah ekranda belli olmuyor zaten. Tv yi kapatinca da gozukmuyor. Ama mavi renkli ekranda ortaya cikti. Izlerken bir sorun olmuyor kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

quote:

İmzanızdaki paneldemi oldu bu burn in olayı?S serisi ?

bende merak ettim s20 mi kullanıyorsunuz? s20 veya g20 almayı düşünüyordum bende.

• S serisi imzamdaki panel.
  • arkadaşlar okuya bildiğim okudum amma hepsini okuyamadım yalan yok :) ben şunu öğrenemek istiyorum tek kelimeyle evet veyahut hayır diyebilirmisiniz plazmalarda ki ilk 200 saat uygulaması ve sabit görüntülerde(konsol oyunları++ pc bağlantısı) kalıcı olabilecek yanıklardan dolayı konsol oyunları ve pc bağlantısı için lcd tercih etmemiz daha mı uygundur. bütçede problemim yok ya 50vt20 alacağım yada samsung c750 serisi alacağım.. teşekkürler..
  • Beyler

BIP süreci ve özellikle Burn-in/Retention v.s konularında;"Panasonicliler" ana başlığını takip edin! her yerde bir sürü bu konu hk.
    sorular soruluyor ve olay karışıyor!

İlgili başlıktan benim msg larımı geriye doğru tarayarak bir zahmet takip ederseniz,her şeyi orada çok detaylı anlatıyorum!

++
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Beyler

BIP süreci ve özellikle Burn-in/Retention v.s konularında;"Panasonicliler" ana başlığını takip edin! her yerde bir sürü bu konu hk.
    sorular soruluyor ve olay karışıyor!

İlgili başlıktan benim msg larımı geriye doğru tarayarak bir zahmet takip ederseniz,her şeyi orada çok detaylı anlatıyorum!

++

mesaj alınmıştır ..tşk..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.