Şimdi Ara

PANASONİC TX-P42S20E PLAZMA TV PS3 İÇİN ALINIRMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
2
Favori
26.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1597 e maximum karta 6 taxit bimekste kampanya var suanda az once geldi benim 42s20 izliyorum bakalım :)
  • hayırlısı olsun güle güle kullanın ilk izlenimleriniz nasıl tv nin performansından memnunmusunuz ? ayrıca izleme mesafeniz kaç mt.?
  • arkadaşlar bu voltaj düşüp yükselmelerinde kullanılan korumalı priz dedikleri şey gerçekten işe yararmı ? tavsiye edermisiniz ? alalımmı ?
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 12:38:17 >
  • DOSTUM 10 NUMARA 10 :))))
  • dostum şu an sd yayın dsmart la kullanıyoruz. ama hd smart alıcam. SD yayında mağazada lcd görüntü kalitesini görmüştüm , görür görmezde kapattırmıştım ,o derece kötüydü yani, ama plazma da çok çok iyi kıyas bile yapılmaz o kadar söyleyim. Güle güle kullansın.
  • ben de uzun araştırmalar sonucu bu tvyi aldım. 1bucuk metreden izlemem ve kablolu tv olmasına rağmen görüntü gayet güzel
  • arkadaşlar merhaba..bende tv almak istiyorum...
    bugun gittim teknosaya ..42s20 serisine baktım fiyat olrak 1699 du...fakat goruntu lcd ye gore yavas ve soluk geldı sankı bıraz daha mat ve karanlık gıbı...
    ayrıca medıamarktada gıttım..oradada 42u serısı vardı ve yıne lcd lere gore renklerde bı solukluk vardı ve goruntu sankı donuk donuk hareket edıyor gıbıydı lcdler daha akıcı duruyordu..
    bırde su var..sımdı lg pj650 serisindede 600hz ve panadada g20 ve u20 serısındede 600hz de yazıyordu...
    bu 600hz olayı nedır??cunku cok cezbedıyor adamı...
    bugun aklımı celen seyse medıamarta samsung c650 serısı vardı gercekten goruntu mukemmel dıyebılırım renkler okadar canlıydıkı...fakat buradakı arkadasların yorumlarına bakıyorum panayı ove ove bıtıremıyorlar ama bugun ben bunu canlı olarak goremedım..acaba bendemı bısey var
    siz ne dersiniz???
  • dostum seni orda gördüğün cihaz fabrika ayarları ile çalışmaktadır. renk ve kontras ayarları yapıldığı takdirde edmin ol çok fark olacaktır....
  • bugün bende aldım bu tv den. neredeyse aradığım bütün özellikler var. teknosa dan iyi bir fiyata aldım. mesajı yazdığım tarih itibariyle bimeks ve teknosa da aynı fiyata.(teknosa dan ikinci tvm-ilki philips plazmaydı, 4 senedir kullanıyorum) bu tv bir nevi çeyiz gibi oldu... usb den film izleme varsa gerçekten kaçmayacak bir cihaz. lcd lerde 100 hz olmasına karşın hareketli görüntülerde açık vermesi hala can sıkıcı, tv alacaklar bu cihazı mutlaka incelemeli. ps3 için game modda ayrı bir olayy...
  • bugün itibariyle s20 aldım bende.media marketten 1589 lira.tvyi incelerken görevli geldi elindeki yeni fiyat etiketiyle.1859 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.1800 lü birşeydi yani.dedi alacakmısın zam geliyor dedi.alıyorum dedim ve aldım.yorumlar güzel gibi geldi pişman olmıyacağımı düşündüm sayenizde.
  • Anladığım kadarı ile buraya mesaj yazan arkadaşlar PANASONİC TX-P42S20E bu modeli almışlar. Şimdi arkadaşlar SD yayınları için HD öneriyorlar genelde. Ama bu TV Full HD . SD yayınlarda izleyen varmı. Yani ben %95 Çanaktan normal kanalları seyredeceğim. HD aboneliği almayı düşünmüyorum. Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler..
  • Evet alıp kullananlar bilgi verirlerse cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Anladığım kadarı ile buraya mesaj yazan arkadaşlar PANASONİC TX-P42S20E bu modeli almışlar. Şimdi arkadaşlar SD yayınları için HD öneriyorlar genelde. Ama bu TV Full HD . SD yayınlarda izleyen varmı. Yani ben %95 Çanaktan normal kanalları seyredeceğim. HD aboneliği almayı düşünmüyorum. Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler..

Dezavantaj şu; yeni teknoloji HD ready pek bir model yok sanıyorum. Yoksa HD ready SD yayınlarda birazda olsa avantaj..
  • Arkadaşlar 19-20 Haziran da Teknosa nın 500 adet
    ile sınırlı stok ile yapmış olduğu kampanyadan 19 Haziran
    akşam üstü tesadüf gazetede görerek aldım.
    PANASONİC TX-P42S20E PLAZMA FULL HD 1399 TL.
    Sehpa normalde 400 tl ama televizyon aldığımdan
    195 TL. ye verdiler. 1594 TL. ye geldi. Mükemmel bir fiyat-ürün ilişkisi.
    SD yayın kullanıyorum.
     PANASONİC TX-P42S20E PLAZMA TV PS3 İÇİN ALINIRMI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usta57

Arkadaşlar 19-20 Haziran da Teknosa nın 500 adet
    ile sınırlı stok ile yapmış olduğu kampanyadan 19 Haziran
    akşam üstü tesadüf gazetede görerek aldım.

hayırlı olsun dostum güzel günlerde kullan inşallah
  • nasıl bu kadar fiyat farkları olur ki ? teknosa aynı teknosa tv aynı tv 1699 tl yede alan oldu burada okuduk ve şimdide 1399 tl. Dostum güzel fiyata almışsın teşhir falan değil dimi ?
  • su anda teknosada 1399 tlmi arkadaşlar varmı şu anda yaw hemen gidip alayım. ankara için konuşuyorum

• evet teknosadan gittim aldım bugün kapalı kutu 1399 tl / 8 taksit fakat konyadan şehir dışında başka mağazadan gelcek. düşünen varsa hemen alsın türkiye çapında 15-20 tane falan kalmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.