Şimdi Ara

PANASONİC TX-P42S20E PLAZMA TV PS3 İÇİN ALINIRMI? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
2
Favori
26.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben o işlere henüz bakmadım.Yalnız Arkadaşım uzun araştırmalar sonucu Atlanta HD Box almıştı.46" lik LCD de kullanıyor.Ve şu an çok memnun olduğunu söylüyor.Forumda da öven arkadaşlar çok.

Aslında en önemli olay Televizyon seçimi.Sizde onu halletmişsiniz.Gerisi kolay.Tekrar hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın.
  • Asus o!play düşünüyorum yanlış hatırlamıyorsam 200 lira civarındaydı. Henüz türkiyede yok ama dışarıdan getirtmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbulut1003

Arkadaslar bende 42s20'yi sonunda aldim! sd recevierla izliyorum suan gayet iyi ama gozum yukseklerde tabi o yuzden bi kac sorum olacak yardimci olursaniz cok sevinirim!
    1- dreambox hd 800 recevier almayi dusunuyorum nasil olur? baska bi hd recevier tavsiye edilebilirmi?
    2- sd card'tan resimleri goruntuleyebildim ama film bi turlu oynatamadim!!! kullanim kilavuzunda mpeg2 ve avchd formati destekler diyo kurulumu yapan cocukta ole demisti
    2 gundur denemedigim converter kalmadi ama sd cardi ne zaman taksam hata verdi icerik mevcut degil yada desteklenen format degil tarzinda! lutfen bu konuda cok acil yardim sd card'tan film oynatmayi basarabilen oldu mu?
    3- ps3 henuz denemedim ama kisa bi sure sonra denicem ps3 kullanan varsa performansi hakkinda bilgi verirse iyi olur?
    4- son olarak laptopumda sadece vga cikisi var tv'de vga yok hdmi veya scart var nasi baglicam laptopu bu plazmaya?
    saygilar.

atlanta hdbox ı bir araştır. dream e göre daha iyi(kullanışlı-daha stabil)

• Slm arkadaşlar tv leriniz hayırlı olsun.Şöle bol resimli ve formatı bol (oyun ps3-pc-sd yayyın-film) içeren detaylı bir test yapılıcakmı acaba cok yararlı olacağına eminim kısa zamanda bekliyoruz.Saygılar.Şimdiden teşşüker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atı Radeon -- 4 Temmuz 2010; 11:12:38 >
  • evet detaylı inceleme foto paylaşımı daha iyi olur...
  • Valla Her sabah ilk açtığım konu

Panasonic'in S serisi Ve G Serisi birçok kullanıcı tarafından beğenildi.Umarım bizlerde alır ve memnun kalırız.

Bu arada Barber Sana İnput Lag olayını sormayı unuttum ya.Herhangi bir sorunla karşılaştın mı?

Birde dostlar S ve G serisi için (tüm modelleri 42" 46" 50" ) input Lag süresi hakkında bir bilgi bulamadım.Bulan arkadaşlar burada paylaşırlarsa çok sevinirim.

Alan Arkadaşlar güle güle kullansınlar düşünen arkadaşlarda en kısa sürede hayırlısıyla sahip olsunlar diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_g_m_s -- 4 Temmuz 2010; 11:26:36 >
  • bende allah kısmet ederse yarın s serisini alıcamm

alıcağım yerdeki arkadas baya bi methetti ki zaten hepsini biliyordum adamın dediği tek sey ps3 war ise on numara tercih dedi adamdada bundan varmıs tavsiyesiydi gerçi g serisi dedi ama o biraz fazla olduğundan onu aldım en gzli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan062

bende allah kısmet ederse yarın s serisini alıcamm

alıcağım yerdeki arkadas baya bi methetti ki zaten hepsini biliyordum adamın dediği tek sey ps3 war ise on numara tercih dedi adamdada bundan varmıs tavsiyesiydi gerçi g serisi dedi ama o biraz fazla olduğundan onu aldım en gzli..

Ozan kardeşim Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.Bende G serisini düşünüyorum ama fiyatı bakımından S serisinden tercih yapmam çok olası.Kullanan arkadaşlarında tam görüşlerini aldıktan sonra ben ve benim gibi almayı düşünen arkadaşların eminim kafasındaki soru işaretleri bir bir yok olacak ve nihai karara varmış olacağız.

Aldıktan sonra seninde tüm deneyimlerini burada paylaşmanı bekliyoruz sevgili dostum.Herşey için şimdiden teşekkürler.

• Tamamdır Dostum Aldığım gibi size bütün ayarları bütün ayrıntıları ve görüşlerimi aktarıcam..

Az Sabredin.. Bir Aksilik Çıkmassa:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan062

Tamamdır Dostum Aldığım gibi size bütün ayarları bütün ayrıntıları ve görüşlerimi aktarıcam..

Az Sabredin.. Bir Aksilik Çıkmassa:)

Hadi İnşaallah.

Valla bende senin kadar heyecanlıyım inan.Umarım çok memnun kalırsın.
  • ozan062 nereden ve kaça aldın s20 yi? Hayırlı olsun
  • s-g-m-s dostum bu input lag olayını bek bilmiyorum ama oyun oynarken ben herhangi bi sorunla karşılaşmadım en azından lcd tv mde karşılaştığım sorunlardan hicbiri bu tvde yok o yönden sıkıntın olmasın oyun moduna al bak keyfine diyebilirim sonucta pany bu s serisini oyun özelliğiyle piyasada tanıttı dikkatinize
  • izmirliyim

S serisinide bizim bakırcıoğlundan alıcam çnk kredi kartı kullanmayı sevmiyorum fiyatı 1700 olucak eklenmiş olarak..
    ancak g serisi elinde ancak ben onu alamam s serisinide sorusturucak aksama doğru bir daha gidicem eğer ellerinde var ise gidip alıcam.. ve sonucunuda buraya yazıcam.. ancak dediğim gibi stoktaki duruma göre..
  • arkadaşlar s serisinde kullanım saatine nereden bakıyoruz bilen var mı servis geldiğnde sormuştum o da hatırlayamadı
  • panasonic 42x25e istanbul bilişimde stoklara girmiş takstili fiyatı askı aparatı + hdmi kablo ile 1275 tl

http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-pf42x25e-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,15606.html

sd ve 720p kaynaklı yayınları izleyecekler için çok iyi bir model ve iyi bir fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 5 Temmuz 2010; 17:07:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barber34

s-g-m-s dostum bu input lag olayını bek bilmiyorum ama oyun oynarken ben herhangi bi sorunla karşılaşmadım en azından lcd tv mde karşılaştığım sorunlardan hicbiri bu tvde yok o yönden sıkıntın olmasın oyun moduna al bak keyfine diyebilirim sonucta pany bu s serisini oyun özelliğiyle piyasada tanıttı dikkatinize

İnput lag dan kastım şu.Mesela Sen oyun oynarken bir komut veriyorsun gamepadinden TV de onu gecikmeli olarak algılıyor veya anlık yanıt verebiliyor.
    Rahat bir şekilde oynadığına göre böyle bir sorun yok demek ki.Bir türlü S ve G serisi için İnput lag sürelerini bulamadım.
    Alan arkadaşlarla beraber yavaş yavaş canlanacağa benziyor burası.Umarım her alan memnun kalrır
  • s-m-g-s dostum bunca zman hertürlü cafede ps3 oynadım kendi evimde lcd tvmdede oynadım inan bunca zamandır aslında oyun oynamamışım pany panelime kavuştuktan sonra ilk yaptığım şey oyun oynamak oldu emin ol ve o dediğin olay gecikme falan hic raslamadım olsa bile biz farkedemeyiz emin ol sıklıkla oynadığım oyun pes 10 --nfs sfht --godofwar3
  • quote:

s-m-g-s dostum bunca zman hertürlü cafede ps3 oynadım kendi evimde lcd tvmdede oynadım inan bunca zamandır aslında oyun oynamamışım pany panelime kavuştuktan sonra ilk yaptığım şey oyun oynamak oldu emin ol ve o dediğin olay gecikme falan hic raslamadım olsa bile biz farkedemeyiz emin ol sıklıkla oynadığım oyun pes 10 --nfs sfht --godofwar3

Çok sevindim valla bu duruma.Bu yorum iyi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

quote:

s-m-g-s dostum bunca zman hertürlü cafede ps3 oynadım kendi evimde lcd tvmdede oynadım inan bunca zamandır aslında oyun oynamamışım pany panelime kavuştuktan sonra ilk yaptığım şey oyun oynamak oldu emin ol ve o dediğin olay gecikme falan hic raslamadım olsa bile biz farkedemeyiz emin ol sıklıkla oynadığım oyun pes 10 --nfs sfht --godofwar3

bgn yeni resim koyacam oyunla ilgili nş bakarsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

quote:

bgn yeni resim koyacam oyunla ilgili nş bakarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barber34 -- 6 Temmuz 2010; 13:56:15 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.