Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.761
Cevap
177
Favori
1.753.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar merhaba,

TV nin PC performansı süper. zaten TV nin 1024X768 çözünürlüğü olduğu için bu değerden fazlasını yükseltemiyorsunuz. Oyun merakınız varsa plazmada oyun oynamanın zevki süper kısa zamanda PC ile çekilmiş fotoğrafları koyacam. Hem DVix film resimleri hemde oyun resimlerini sizlere paylaşacağım. 47" monitör gibi kullanıyorum bunu Yakın bi gelecekte PS3 almayıda düşünüyorum. yeni DVD player almaktansa bunu almayı düşünüyorum. Blu-RAy desteği oluşu beni cezbediyor açıkçası. Ama Blu-ray filmer ne zaman gelir oda ayrı bir konu tabi. Bu TV nin PS3 performansını çok merak ediyorum açıkçası. Eğer alırsam bunuda sizlere paylaşırım.

quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

Merhaba arkadaşlar öncelikle topiğimiz hayırlı olsun :)

Yaklaşık 10 aylık 42PV60 kullanıcısı olarak TV den çok memnunum. Almayı düşünenlerede kesinlikle tavsiye ederim. Kullandığım süre içerisinde TV de hiç bir soruna rastlamadım. Sadece CNBC, FOX TV gibi amerikan kanallarında tarif edemediğim gölgelenme yaşıyorum. Bunu benden sonra PV 60 alan arkadaşımda da aynı durum var. Bu arada yayın olarak Digitürk kullanıyorum. Türk kanallarında hiç bir sorun yok. Mükemmel görüntü var.
    Ayrıca plazma TV de kablo yanıla deil uydu yayınla en iğği görüntü alınır. Bende ,lk TV yi aldığımda kablo yayın kullanıyordum. Ancak görüntü o kadar rahatsız ediyorduki; o kadar para verdik şu alete Digital yayına geçelim artık dedim. Ve farkı o zaman digitürke geçtiğimde anladım. Bu arada DVD playerim biraz eski olduğundan sadece scart ve S-video çıkışı var. Bende S-video dan görüüntüyü bağladım zaten Scart tan aldığım görüntü çok kötüydü. (S-videonun yeri çok kötü yaaa)
    Divx lerimide PC den izliyorum. Aslında PC ile pek çok iş yapabiliyorum. Mesela Digitürk yayınlarımı PC ye çekebiliyorum. Ben Digitürkteki yayını kaydederken kablo yayında başka birşey izleyebiliyorum. HDD li DVD recorder gibi bişi oldu yani.. Bu arada VGA-VGA kablo ile bağladım TV ye. Yakında HDMI-DVI kablosu alacam.
    TV nin ses kalitesi ise fena deil. PX600 ler gibi çok iğği olmasada ses meraklısı olmayanlar için tatminkar sayılabilir . Ama beni tatmin etmedi açıkçası.
    Ben bunada kendimce bir çözüm buldum. Elimdeki Z-5500 ses sistemimi Digitürke bağladım. Sesler inanılmaz güzel oldu.

Sorusu olan, merak eden arkadaşlara elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım isteyene resimde yollarım...

Teşekkürler....

@ntares,
    Hoşgeldiniz. deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyoruz. Kablolu tv şu anda mecburen kullanıyorum oturduğum yerin özelliğinden dolayı ama yakında digitürk kullanabileceğim. Ozaman digitürk resimlerini de burda yayınlarım. Gerçi pv60 ın kablolu tv performansı bile sevindirdi beni.
    Ses konusunda ben avr ile kullandığımdan hiç sorun yok. Gerçi tv den ses aldığımda da bir memnuniyetsizlik yaşamadım belki kulaklarım hassas olmadığındandır ya da ses konusunda bir beklentim olmamasından.
    Benim PC'm olmadığı için sizden pv60 ın pc performansı ile ilgili resimleri bekliyorum. Bu konuda bizi aydınlatırsanız memnun olurum bir de pv60 ın pc performansını değerlendirin lütfen.
    Paylaşımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @NTARES -- 21 Mart 2007; 16:36:01 >

• quote:

Tekrar merhaba,

TV nin PC performansı süper. zaten TV nin 1024X768 çözünürlüğü olduğu için bu değerden fazlasını yükseltemiyorsunuz. Oyun merakınız varsa plazmada oyun oynamanın zevki süper kısa zamanda PC ile çekilmiş fotoğrafları koyacam. Hem DVix film resimleri hemde oyun resimlerini sizlere paylaşacağım. 47" monitör gibi kullanıyorum bunu Yakın bi gelecekte PS3 almayıda düşünüyorum. yeni DVD player almaktansa bunu almayı düşünüyorum. Blu-RAy desteği oluşu beni cezbediyor açıkçası. Ama Blu-ray filmer ne zaman gelir oda ayrı bir konu tabi. Bu TV nin PS3 performansını çok merak ediyorum açıkçası. Eğer alırsam bunuda sizlere paylaşırım.

Ben ps2 ile kullanıyorum tvyi. Performansından memnunum.Bağlantım composite şu anda, PS2 için component bağlantı kablosu bulma arayışlarım devam ediyor ama yabancı bir siteden başka ülkemizde bulana rastlamadım. İlginçtir ki component bağlantı kablosunu kendi imal eden arkadaşlarımız var ama. PS3 performansı ile ilgili bir kullanıcıdan, mükemmel olduğuna dair bir yazı okumuştum ama nerde olduğunu hatırlamıyorum. PC, ileride ps3 ve de YİNE ileride blu-ray resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

• Yarın bir terslik olmazsa PS2 görüntülerini yayınlayacağım. ps2 için component kablo bulduğumda bu bağlantıya ait resimleri de yayınlayabilirsem, aradaki farkı belki burdan görebilir PV60-PS2 kullanıcıları. Yararlı olacağını değerlendiriyorum.Mevcut PV60-PS2 kullanıcıları varsa onlardan da sistem fotoğraflarını bekliyoruz.
  • Paylaşımda bulunan herkese teşekkürler, iyi akşamlar.
  • Arkadaşlar 3M scoth brite zaten gozlük camı ve altın gibi ürünlerin temizlik ve parlatılması için üretiyordu bu bezi MİGROS dahil tüm alışveriş merkezlerinde üzerinde MİCROFİBER bez yazan ürünleri alabilirsiniz 3-4 YTL zaten fiyatı. 500 yıkama 90 dercede ürün ömrü bize 3 yıl falan dayanır.
    Üzerinde ki açıklama bu tür yüzeyler için olduğu açıkça yazmakta.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zapatero

arkadaşlar bu linkteki ürünü aldım...plazmamda , bilgisayarımdaki lcd ekranda ve gözlük camımda da bezini kullandım...güzel bir ürün ve iş görüyor.ayrıca yıkanıp yeniden de kullanılabilen bezlerden oluşuyor..tavsiye ederim.

Net üzerinden mi aldınız zapatero yoksa genelde bulanabilen yerler var mı, izmirde mesela.

• Buda pv700 g10 ve v2 sistem istanbul bilişimde detaylar var ama sınırlıwww.panasonic.com.nl detay alabilirsiniz ama Flemenkçe

'_______ PANASONİCLİLER_______'
  • quote:

Orjinalden alıntı: ipana73

Arkadaşlar 3M scoth brite zaten gozlük camı ve altın gibi ürünlerin temizlik ve parlatılması için üretiyordu bu bezi MİGROS dahil tüm alışveriş merkezlerinde üzerinde MİCROFİBER bez yazan ürünleri alabilirsiniz 3-4 YTL zaten fiyatı. 500 yıkama 90 dercede ürün ömrü bize 3 yıl falan dayanır.
    Üzerinde ki açıklama bu tür yüzeyler için olduğu açıkça yazmakta.

Sağol ipana73, Bugün alacağım bu bezden, malum plazmayı silemedik aldığımızdan beri korkudan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ipana73

Buda pv700 g10 ve v2 sistem istanbul bilişimde detaylar var ama sınırlıwww.panasonic.com.nl detay alabilirsiniz ama Flemenkçe

İzmir'de panasonic satan showroomlarda G-10 panellerinin nezaman geleceği ve fiyatı konusunda bir bilgi yok henüz, en azından benim sorduklarımda. İst.Bilişimde fiyatlar çok farklı değil G-9 panellerden, umarım böyle olur da pv700 kullanıcılarının da deneyimlerini ve resimlerini görebiliriz.
  • PV60-PS2 performansı(composite bağlantı),

• Devamı,

• Bende 5 aydır PV60E kullanıcısıyım.

Topic iyi olmuş, zamanla toparlarız.

Televizyonu eve getiren servis ilk geldiğinde eşim bana direkt telefon açıp "televizyon geldi ama bu kadar büyük kutudan çıkan televizyonu ben salonumda istemem" dedi.
    Sonra 1 hafta boyunca "keşke lcd alsaydık, ben sony 40" istiyordum" diye homurdanıp durdu.
    Bu arada TV izlerken 4:3 ve 16:9 arası ayar değiştirip durdu, "4:3 de kenarlar siyah kalıyor, 16:9 da insanlar şişmanlıyor" vs söylenip duruyordu.

Sonralarda alışmaya başladık hepberaber.

Şimdi istesemde geri vermez, üstelik tüm yerli yabancı oyuncularıni spikerlerin 16:9 görüntüsüne öyle alıştımki, misafirliğe gidince tv açıksa ve 4:3 ise "aa, adam zayıflamış yahu" efekti oluşuyor

Üstelik Radikal gazetesinde çıkan bir haberde Panasonic ve Pioneer firmalarının ortaklaşa açtığı bir sitede yapılan ankette "LCD-Plazma" savaşını Plazmanın kazandığını okuyunca ve benim LCD almamak için ortaya sürdüğüm gerekçeleri aynen orada görünce takdir ettiğini anladım.

Benim herhangi bir şikayetim yok, sesinden de memnunum. bende sistemin fotoğrafını çekip yayınlayacağım,

fotolarınızı kalıcı yapmak isterseniz photobucket gibi bir sitede host edin. böylece ileride girip tekrar kullanabilirsiniz.

• Devam,

• Emin ol component bağlarsan görüntü daha süper olur. kısa zamanda bende PC resimlerimi koyacağım..
    quote:

Devam,

• quote:

Orjinalden alıntı: meke

Bende 5 aydır PV60E kullanıcısıyım.

Topic iyi olmuş, zamanla toparlarız.

Televizyonu eve getiren servis ilk geldiğinde eşim bana direkt telefon açıp "televizyon geldi ama bu kadar büyük kutudan çıkan televizyonu ben salonumda istemem" dedi.

Sayın meke,
    Hoşgeldiniz. Sizin de belirttiğiniz gibi bir süre sonra televizyonla bir bağ oluşuyor sanki aranızda. Benim şahsen şu anda en mutlu olduğum anlar, işten eve dönüp, kendi tabirimle cep sinemamda film izlerken hissettiğim mutluluk. Günün bütün stresini alıp götürüyor sanki.

En kısa zaman da resimleri bekliyoruz. Paylaşımınız ve verdiğiniz bilgi için teşekkürler.
  • quote:

Emin ol component bağlarsan görüntü daha süper olur. kısa zamanda bende PC resimlerimi koyacağım..

Sevgili @NTARES,

Şu meşhur PS2 component bağlantı kablosunu bulabilsem keşke. Gerçi ilgili topicte arkadaşlar gri scart kabloyu çok methetmiş. Şimdilik onu almayı düşünüyorum. Resimleri bekliyoruz.
  • Devam,

• Devam,

• ve son,

• Yine dün seyrettiğim bir filmden, çok beğendiğim bir kaç görüntü,

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.