Şimdi Ara

PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.581
Cevap
22
Favori
220.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde afişlerin ne işi var anlamadım. Hadi bar kabul edilebilir.
    Birileri evine cep sinema yapmış evde film izlettiriyor o zaman ve gelenler kendilerini sinemada hissetsin diye afişler yapıştırılmış

Tamam sistemlerine diyeceğim yok ama Afiş işi bozmuş.
  • bende olsam afiş kullanırdım
  • bu tip sinema odalarında mekanı renklendirsin diye afişler konur genelde . Tercih olayı tabi isteyen koymaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eresgü

bende olsam afiş kullanırdım

Ama senin tercihine uymuyor! Definitive Technology Yok
  • Adam alacağı şeyi biliyor
  • herşeyi anladım da o karatahta nedir ya

barda günün menüsü falan yazma ihtiyacı duyuyor heralde, evinde ne gerek varsa.
    Gerçi ben de koyardım, şık olmuş

bu arada sn. eresgü s350'nizden memnun musunuz? Özellikle görüntü kalitesini ve yükleme sürelerini merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 26 Ağustos 2009; 2:19:09 >
  • s350 den memnunum ama blu ray filim ler çok pahalı 13 tane filim aldım pes ettim artık almıcam belki satabilirimde cihazı
  • fark etmez elendil belli bir seviyeden sonra marka
    quote:

Orijinalden alıntı: Elendil

quote:

Orijinalden alıntı: eresgü

bende olsam afiş kullanırdım

Ama senin tercihine uymuyor! Definitive Technology Yok
  • Paradigm tarafından önerilen sistemlerden bazıları

PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN)

• Cinema 330 serisi çok şık görünüyor. Çeşitli kullanıcı yorumlarında sinama kullanımında gayet başarılı odukları belirtilmiş. Ancak ortak görüş bas zayıflığına mukabil subwoofer ın şart olduğu.
    Benim anlayamadığım center ın frontlar ile aynı olması. Bu bir dezavantaj yaratmaz mı?
  • duvara asılabiliyorlar , ayrıca floor ayaklarıda vardı çok şık. Sub her sisteme lazım S8 den de sistem kursam sisteme uygun sub almak gerekir.Aynı olması herhangi bir olumsuzluk yaratmayacaktır
  • studio'da niye monitor'deki cherry rengi yok ya
  • bakıyorum Studio ya meğilli gibisin
  • kısmet. Tek sorun sub15'i de ekleyince sınırımı aşıyor, onun yerine ultracube düşünüyorum, artık idare etsin.
  • Sub 12 olabiliyormu ?
  • o da kurtarmıyor, bir-iki sene ultracube'le idare edip sonra değiştirebilirim belki. Aşırı uyumsuzluk olur derseniz hiç almasam da olur herhalde, studio'larınki yeterli gelir. Benim filmlerde ihtiyaç duyduğum bir şey subwoofer ondan en azından ultracube olsun diye düşünüyorum.

bu arada cahilliğimi mazur görün, pc'deki flac'leri dinlemek için benim dac denen aletten almama gerek var mı? zilyon tane çıkış var pc'de bunlardan birini avr'ye bağlasak olma mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 26 Ağustos 2009; 19:08:19 >
  • Kritik bir durum .Monitor v.6 serisinide bu arada göz ardı etmeyin onuda değerlendirmenize alın.Studio 100 + cc-690 + ADP-590 gibi bir sistem olacaksa sub sız bir süre idare eder daha sonra ilave edersiniz.Studio 60 dan bir sistem olacaksa Ultracube 12 olabilir

PC de hangi çıkışlar var HDMI ? Optik(Toslink) ? Coaxial(SPDIF) ?
  • Studio v.5 serisinden enstanteneler ... Cherry , Rosenut ve Siyah Renkleri 2. resimde daha belirgin

• quote:

Orijinalden alıntı: hometheatre

Kritik bir durum .Monitor v.6 serisinide bu arada göz ardı etmeyin onuda değerlendirmenize alın.Studio 100 + cc-690 + ADP-590 gibi bir sistem olacaksa sub sız bir süre idare eder daha sonra ilave edersiniz.Studio 60 dan bir sistem olacaksa Ultracube 12 olabilir

PC de hangi çıkışlar var HDMI ? Optik(Toslink) ? Coaxial(SPDIF) ?

Dinlemeden almak gibi bir niyetim tabii ki yok, pekala monitor serisi de kulağıma hitap edecekse onu da düşünebilirim. Zaten 4-6 Eylül gibi İstanbul'a dönüyorum, döndüğümde ya da dönerken mutlaka sizi arayıp haber vereceğim, dinlemek istediğim setleri ve tarihi. Neyse konuya dönersek, Studio100 de 60'ta monitor 11'de olabilir tamamen kulağımı tatmin etmelerine bağlı. Diyelim 100'le kurdum sanırım tavsiyeniz Ultracube 12 almamam üzerine? Ama 1-2 seneyi subwoofer'sız geçirmek zor olacak benim için izlemek istediğim ve düzgün bir görsel-işitsel sistem kurasıya kadar izlememeye karar verdiğim yığınla film var.

pc'ye gelince hdmi var, optik için x-fi'nin panelini takarsam o da var, coax var... var oğlu var.

• en iyi kararı burada verirsiniz tabi.Benim şahsi görüşüm sizi monitor serisinin çok rahat tatmin edeceği yönünde.Studio serisine çıkmak isterim dediğinizde Sub 12 yada Sub 15 modellerini fiyatlar bu düzeyde iken (25 ekim 2009 da bitiyor) almanız, bunlar olamassa da Ultracube 12 modeli olabilir.
    Tabi öbürleri olsa daha iyi olur çünkü çok ciddi güç farkı ve teknoloji farkı mevcut.Aradığınız zaman mevcut dinleyebileceğiniz modelleride söylerim size.
    Bekleme konusunda son derece haklısınız çünkü subwoofer ın sisteme kattığı çok şey var.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.