Şimdi Ara

Paraf 3404 mesaj'la taksit ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün telefon aldım akşam saat 8 gibi gece 12 yi geçince halkbankın paraf kart sahiplerine özel bir mesaj geldi 1398 tl harcamanızı %1.29 faizle 246 tl takitle 6 ayda ödemek için, gün içinde BOL 1 yazıp mesajı cevaplayın yazıyor daha önce bunu yapan varmı Telefonlarda normalde taksit olmuyor bi kararsız kaldım lütfen yardım edin?

• Yapay Zekanın Yanıtı

3404 Taksit Nedir ve Nasıl Kullanılır?

3404, Halkbank tarafından sunulan, ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için kullanılan bir SMS servisidir. 3404'e "BOL1" yazarak SMS gönderdiğinizde, önceden onaylanmış bir kredi limitine kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

3404 SMS Nedir?

3404 SMS, Halkbank müşterilerinin ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için kullandıkları bir kısa mesaj servisidir. SMS'te "BOL1" yazarak 3404'e göndererek başvuru sürecini başlatabilirsiniz.

3404 SMS Kime Ait?

3404 SMS servisi, Halkbank'a aittir. Sadece Halkbank müşterileri, 3404'e "BOL1" yazarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.

3404 Halkbank

3404, Halkbank'ın ihtiyaç kredisi başvuruları için sunduğu bir SMS servisidir. SMS göndererek önceden onaylanmış bir kredi limitine kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?

3404'ü kullanmak için şu adımları izleyin:

1. Cep telefonunuzdan "BOL1" yazın.
    2. Mesajı 3404'e gönderin.
    3. Başvuru işlemlerinizi tamamlamak için gelen SMS'teki talimatları izleyin.

Not: 3404 SMS servisi yalnızca Halkbank müşterileri tarafından kullanılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • taksit yapıyor ama mesajda belirttiği gibi faizi de ekleyecek taksitlere.

ekstreyi son ödeme tarihinde ödeyebileceksen bulaşma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler :)
  • normala harcaman 1398 tl
    banka sana bunu 246*6 taksitle 246*6=1476 tl olarak da ödeyebilirsin diyor. (78 tl faiz)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.