Şimdi Ara

Paraf ile N11.com'da 111TL'ye varan ParafPara (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
10
Favori
19.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mh aradım. parafly kampanya şartlarında puanların geri alınma durumu yok ama bakanızdan gelen sms de 7 ağustosa kadar kullanabilirsiniz diyor dedim.. kamp. detaylarını inceledi.. kamp. şartlarına göre puanlar geri alınmıyacak dedi..
  • dabu D kullanıcısına yanıt
    evet kupon indirimi ve parafpara aynı anda oluyor.sıkıntı yok...
    sadece paraflyda puan son kullanım tarihi varmı o şüpheli.
    bana gelen mesajda son kullanım tarihi 7 ağustos diyor ama paraflyın sitesinde böyle bi ibare yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

millet niye bu kadar heyecan yapıyor anlamadım.Adam ne alsak yazıyor.Yahu bişeye ihtiyacın yoksa nye katılıysn ki kampanyaya.Adam 111 tl inidirm kazandıgını sanıyor ama cebinden gereksiz seye tonla para çıkıyor.Kampanyadan faydalanmayı zorunlu sanan insanlar var hayret valaa

• İlk alışveriş olayına dikkat edin geçen sefer çok uğraşmıştım hatta kartları iptal etmiştim fakat yine de bana mısın dediler. Diyelim ki yanlışlıkla sipariş geçtiniz tek taksit sonra iptal ettiniz 2 dakika sonra taksitli aldınız kesinlikle yatırmıyorlar parafparayı. Ben de şans bu ya işte telefon alacaktım şu 55 liralık indirimi uygulamadım siparişi iptal etmek zorunda kaldım fakat paraftan da almayacağım artık kısmet değilmiş diyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceyol

hemen geldi.

kardeş puanın karta yattı mı bugün
  • erdil790 kullanıcısına yanıt
    bakmadım henüz. bakar haber veririm.
  • d.t.s. kullanıcısına yanıt
    tek hatanız artı taksitle birlikte max. 9 taksit olabiliyor. onun dışında diğer hesaplar doğru.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya katkım olsun istedim.
    Dun 1000 ustu alisveris yaprim. 55 tl kuponu kullandım, bugun parafly hesabima baktım 111 parafly yatmış.
    Sorun yok arkadaslar, 55 ve 111 birlesiyor. Kafaniz rahat olsun.
    Puanin 7 temmuz geri alinma olayini bilemeyecegin cunku ben zaten puan borcluydum, oradan direkt 111 puan dusmus.
    Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu ama abarttınız parafpuan yatsa ne yazar doğru düzgün geçtiği yer yok puanların...
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmania

yahu ama abarttınız parafpuan yatsa ne yazar doğru düzgün geçtiği yer yok puanların...

paraflyda uçak ve otobüs bileti alınıyor, araç kiralanıyor. hem de 4-5 katı kadar. sadece parafcard ise migros'ta geçiyor diye biliyorum.

• Merhabalar yeri degil biliyorum kusura bakmayin ama , paraf gunumu her ay guncelleyebiliyormuyum ? Normalde 28i , ornegin.bu ay 15inde parafgunum yapmak icin ne yapmaliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: cituxe

Merhabalar yeri degil biliyorum kusura bakmayin ama , paraf gunumu her ay guncelleyebiliyormuyum ? Normalde 28i , ornegin.bu ay 15inde parafgunum yapmak icin ne yapmaliyim?

Gecen ay kullandiysaniz guncellerseniz 1 ay sonra 15 i olur ama gecen ay kullanmadiysaniz guncellerseniz hemen bu 15 nde kullanabilirsiniz. Musteri hizmetleri yetkilisi yapiyor islemi.

• Ya şu olumsuz konuşan insanlar acaba bilerekmi konuşuyor.Arkadaş bu kampanyaya paraffly'ın dahil edilmesi son derece mükemmel bir olay.Neden derseniz paraffly kartınızla halkbank seyahat ahttından alacağınız uçak biletlerinde puanınız 4 ile çarpılıyor,otobüs bileti ve araç kiralama gibi işlemlerde ise 5 ile çarpılıyor.Buda demek oluyorki 111 tl'lik bir puan 444 tl'lik bir uçak biletine tekabul ediyor.555 tl'lik araç kiralama veya otobüs biletine tekabul ediyor.
    Bu durumda 1060 tl'lik bir ürün alsan 55 tl kupon indirimi,450 tl değerinde uçak bileti veya 550 tl değerinde otobüs bileti değerinde para kazanarak alışverişi %50 ye yakın indirimle yapmış oluyorsun.
  • televizyon alacağım, en az 102 ekran, var mı tavsiye edeceğiniz uygun fiyatlı tv

• poster2010 P kullanıcısına yanıt
    ama zaten n11.com 9 taksit yapiyor.

+4 taksit i paraf kart extre de gosterir diye düşündüm

yani 13 taksit şeklinde... @poster2010

• Arkadaşlar n11.com paraf a 9 taksit yapiyor.

parafgunumu +4 taksit şeklinde değiştirirsem 13 taksit mi oluyor.

alışveriş yapan arkadaşlar bu konuyu nerlestirebilir mi.

• 9 taksiti geçmiyor, koşullarda bununla alakalı ibare var zaten. 5 taksitle alırsanız +4 ekleniyor, 9 taksitle aldığınız ürün için +4 taksit es geçiliyor ve 9 taksit olarak ödüyorsunuz.
  • inceyol İ kullanıcısına yanıt
    parafly puan yatmış:

01.07.2014 n11.com Kampanyası-ParafPara Kazanımı 0,00 TL 111,00
  • arkadaslar

n11.com da eğer çek/kupon kullanirsak avantajix.com ödeme yapmıyormuş.

doğru mu. teyit edebilir misiniz

• forumdan bir arkadasa yaptıgım alışveriş iptal olmus toplu alıma (!) girdigi için. puanı da geri almışlar. şimdi bu kartla ben bir daha kampanyaya katılamayacak mıyım? var mı puanı ger alınan?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.