Şimdi Ara

PARAGON (EPIC GAMES NEW IP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
7.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür: Moba Shooter
    Yayımcı: Epic Games
    Yapımcı: Epic Games
    Platform: Playstation 4, PC
    Çıkış Tarihi: Q1 2016

Daha önce Pc'ye özel olarak duyurulan Epic Games'in yeni oyunu Paragon PSX 2015'de PS4'e de duyuruldu, Oyun moba shooter türünde olacak.

İLK TRAILER VE OYUN İÇİ VIDEO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Aralık 2015; 21:58:08 >

• Epic dahi Exbox One'ı es geçiyor Exbox ölmüş, ağlayanı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 e moba bekliyordum iyi haber
  • Epic Games'den boş iş çıkmaz(NOKTA).Bu oyunu bende merakla bekleyenlerdenim.
  • Epic Games yaptığı için merak ediyorum açıkçası, bakalım nasıl bir oyun olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

ps4 e moba bekliyordum iyi haber

Moba ne

• Sadece multiplayer bir oyuna benziyor sanki. Hikaye olayı yokmuş gibi.

• Moba: multiplayer online battle arena, yani sadece online tabanlı bir oyun, ps4'te ne kadar tutar orası ayrı...
  • Benim de yakından takip ettiğim bir oyun. Bakalım Unreal Engine ile beklentilerin altında kalmaz. Umuyorum ki yeni katılacağım PS4 platformunda beni uzun süre oyalar.
  • Beklemedeyiz.
  • Arkadaslr Ps4'de farklı moba oyunlar varmı ? Konsolda oynanışı merak ediyorum.

• maceraya gerek yok. yap MAG 2'yi, aldırt binlerce PS 4'ü.
  • PSX gecesi sonunda ağzım açık izledim bu duyuruyu. Ben God of War 4'ü veyahut Crash'ı bekliyordum çünkü baştaki Japon adam Crash t-shirtü giymişti ve bizde beklenti oluşturmuştu. Aynı japon kafası önceki sene de Kratos'un t-shirtünü giymişti. Ama Paragon öyle bir vurucu etki yarattı ki ne God of War ne de Crash Bandicoot'u anımsamıyordum artık. Aklım fikrim paragon olmuştu. Böyle dahiyane bir fikri nasıl akıl etmişti Gears of War yaratıcıları harika bir yeni nesil olan PS4 platformuna şaşıyordum. Oyunun mantığının tipik moba olmasının, Smite adlı oyunun çakması olmasının hiçbir önemi yoktu. Sony büyük bir etki yaratması için koymuştu bunu son ana ve bekledikleri etkiyi de fazlasıyla yarattılar. Her gün açıp açıp Paragon trailerı izler oldum inanır mısınız. Ben böyle akıl dolu bir iş, akıl dolu bir ortaklık görmedim. Umarım batarsın Sony.
  • ALPHA GAMEPLAY
  • Hüsrana uğradım.Koca epic games den aylardır beklediğim oyun smite çakması ergen sevindirme amaçlı bir şey olmamalıydı. Çok sıkıldım artık bu paragöz firmalardan. Bütün oyunlar artık ya saatlerce oynansın diye open world e çevriliyor. Ya da online modlarına daha çok önem veriliyor, single kısılıyor. Şuna bak ya bi de ufak ufak minyonları bile yapmışlar. Ah ulan. Bu kadar mı kıskandınız riotun lol den kazandığı parayı.
  • oynanış gears of war gibi olursa her türlü gider yalnız oyun f2p mi yoksa paralımı
  • Paragon | Sparrow gameplay highlights | PS4

• Paragon - Kallari Gameplay Highlights Video | PS4

• Betaya davet geldi bakalım heyecanla akşamı bekliyorum
  • Paragon - Gadget Gameplay Highlights | PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 14 Mart 2016; 17:34:53 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.