Şimdi Ara

PARAGON (EPIC GAMES NEW IP) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
7.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gassal89

19 dolarlık pakette 3 hero var dıger heroları oynaya oynaya acabılıyormuyuz acaba?

Butun herolar acık 19dolarlık pakettekı 3 heroyu max lva kadar kasabılrısın(max lva kasınca aldıgın oduller artıyor ve master skın gelıyor) geri kalan heroları max lva kasman ıcın lv5den sonra 75.000 puan harcaman gereklı 1 oyun kazanırsan ortamala 1000 puan verıyor.
  • Benim favorim Rampage ve Kallari şu an için. İkisini de ormancı olarak oynuyorum ve bu konuda oldukça başarılılarr. Özellikle Rampage oyun sonu olarak çok fazla tank. Ultisi ile çok rahat 5 kişi arasına girip rakip yetenek atışlarını kendi üzerine çekebilir. Full tank kasar ise gerçekten rakip için sinir bozucu oluyor. Vuruyorsun vuruyorsun bir şey olmuyor. O vücut ile tüm skilleri kendi yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SalihCetin

Benim favorim Rampage ve Kallari şu an için. İkisini de ormancı olarak oynuyorum ve bu konuda oldukça başarılılarr. Özellikle Rampage oyun sonu olarak çok fazla tank. Ultisi ile çok rahat 5 kişi arasına girip rakip yetenek atışlarını kendi üzerine çekebilir. Full tank kasar ise gerçekten rakip için sinir bozucu oluyor. Vuruyorsun vuruyorsun bir şey olmuyor. O vücut ile tüm skilleri kendi yiyor.

kallari cok zayıf bence gorunmez olsan tık tak dıye bı ses gdıyor rakıbe hemen anlıyorsun yanında oldugunu damage olarakta oyle abartı bı damagı yok hpsı desen cok az normalde gorunmez asasınler favorımdır ama kallarıye ısınamadım en azından su tık tak sesı kalkması lzm bence
  • zorctr Z kullanıcısına yanıt
    Kallari ultisi gelene kadar çok zayıf. O yüzden orman tercihi mantıklı olabiliyor. Koridorlara erken gank atarak öne geçirmekte çok iyi olduğunu düşünüyorum.(ulti ile birlikte) Ancak dediğinde haklısın. Oyun sonu çok zayıflıyor. Ultisi ile yine rakip içerisinde bir kişiyi çıkarabilme potansiyeli var ama yeterli mi orası tartışılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SalihCetin

Kallari ultisi gelene kadar çok zayıf. O yüzden orman tercihi mantıklı olabiliyor. Koridorlara erken gank atarak öne geçirmekte çok iyi olduğunu düşünüyorum.(ulti ile birlikte) Ancak dediğinde haklısın. Oyun sonu çok zayıflıyor. Ultisi ile yine rakip içerisinde bir kişiyi çıkarabilme potansiyeli var ama yeterli mi orası tartışılır.

bu arada passivinin hakkını yememek lzm efsane bır passive skili var
  • Playstationda oynarsanız chate cvp veremıyormussunuz yenı ogrendım cok bomba bende dıyorum bu sovdugum adamlar bana nıye cevap vermıyor:D Şaka bı yana adamın bıze sıze sovebılır ve sız hıcbısey soyleyemezsınız cok ıyı abı:D
  • PS4 de oynayan varsa beklerim.Bu aralar surekli oyundayim.Psn : Roipa4500
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

PS4 de oynayan varsa beklerim.Bu aralar surekli oyundayim.Psn : Roipa4500

Biz 2-3 kişi ciddi oynamaya çalışıyoruz ancak oyun moba ve kalan takım arkadaşları patates çıktığı zaman bi tarafınızı yırtsanızda doğal olarak kazanamıyorsunuz. O yüzden ciddi ciddi kazanmak için taktik vs kasıp oynamak isteyen arkadaşlar bana PM atsın lütfen.

Roipa senle de görüşelim bu akşam müsait olursak
  • Kabul ettim hocam istegi.Istediginiz zaman ulasabilirsiniz.
  • bangez kullanıcısına yanıt
    PS4 ile PC aynı oyunda oynayabiliyor mu sistemi bilmiyorum da ? :)
  • Evet aynı oyuna girebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SalihCetin kullanıcısına yanıt
    Bende bugün aldım arkdaşlar gerçekten oyun süper

@SalihCetin :Aynı acc ile ister PC ister PS4 den oynayabilirsin.Ben deneme yaptım bugün PC den oynadım.Yalnız ikisi aynı anda olmuyor atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 27 Mart 2016; 0:23:15 >
  • Şu oyun için çok kararsizim şuan arkadaşım la almak istiyorum ama bi grup varsa tavsiyelerini alip birlikde oynamak isterim yardımcı ola bilcek varsa msj ata bilirmi Derebey psn adresim ekliye bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saruhaan -- 27 Mart 2016; 13:37:51 >
  • Şuan oyun oynayanlar varmı beyler=)

• Ön yükleme bitti oyuna gireceğim derken oyun içi yükleme koymuş beyinsizler. Beklerken başka oyun açamıyorsun.
  • Bir kaç gündür arkadaşlarla yemeden içmeden Paragon oynar olduk. psychocake ile kaç gündür oynayama çaloışıyoruz ama bir araya gelemedik. Bence oyunun en geliştirilmesi gereken kısmı burası. Oyun oynanma sırasında lobby sıra mantığı gelmesi lazım. Böylelikle bizimö oyun bittiğinde bekleyen kişinin party'e auto join olabilmesi lazım. Bunu Paragon support foruma yazacağım.

Benim favori karakterim şu anda Grux. Only The Strong Survive - passive sayesinde öldürdüğü her minion ile health'i artıyor. Bu sayede oyun sanında bayağı life'ı oluyor. Grux hem tank hemde assasin oluyor. Stampede ile hem ortalığı karıştırmak hemde kill'den kaçmak kolay.

Oyundaki tek sorun lobby'lerde karakter seçimi yapılamıyor. Yani kendinizi içerisinde support yada tank olmayan bir takımda bulabilirsiniz. Bu gibi durumlarda hemen loby'den çıkıyorum. Oyunun eksik kaldığı noktalardan birisi bu.

En gıcık olduğum ise AFK'lar. Bir afk'nız var ise %90 kaybetmeye mahkumsunuz. Oyunun AFK'lar için bir ceza mekanizması olması lazım ve player'lar için yorum yapılabilmesi lazım. Bazı adamların bilerek feed verdiğine şahit oldum.

Bu oyun eğer doğru şekilde geliştirilirse son yolların en iyi oyunlarından birisi olabilir. Fakat diğer oyun geliştiricileri için kara bulutların da habercisi. Neredeyse 1 haftadır Paragon dışında bir şey oynamaıyorum.

• serothesnake kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi paketli basladiniz oyuna 60 liralik kurucu paket mi ? Ayrica markette ucretsiz bi tam oyun gozukuyo tam olarak nedir ?

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Evet 60 liralık paketle başladım. Yazın oyun bedava çıkacak ama erken oynayabilmek için kurucu paket istiyor. 60 lirayı sonuna kadar hakkediyor bu arada :)
  • Oyun free to play degilmi bu kurucu paketleri nedir anlamadım? Pay 2 win falanmı olacak oyun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serothesnake

Evet 60 liralık paketle başladım. Yazın oyun bedava çıkacak ama erken oynayabilmek için kurucu paket istiyor. 60 lirayı sonuna kadar hakkediyor bu arada :)

Hadi ya. Yillarini lol e vermis biri olarak moba oyunlari cok ilgimi ceker her an alabilirim yazin dediginiz hangi ay cikicak net olarak belli mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.