Şimdi Ara

pararlel hat + adsl modem sorunu (3 şemadan hangisi uygun?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda araştırdım kısmen bilgi sahibi oldum...

yeni bir dect telefon aldım elektrik gitmesinden dolayı çalışmayacağı için normal telefonu ayrıca paralel bağlayacağım düşündüğüm olabilecek 3 farklı şema var bunlardan hangisinde sorun yaşamam?
    hem sağlıklı adsl hemde sağlıklı telefon görüşmesi için....

ben hem mevcut düzenimi bozmamak hemde kablo görüntü bozukluluğu yaşamamak için 3 nolu şemayı kendime daha uygun gördüm...
    ama sağlıklı çalışması benim içni önemli olduğundan hangi şemayı tercih etmeliyim
    (şema 2 seçilirse modem splitterına bağlı telefonun çalışıp çalışmama durumu değerlendirmek gerek... sanki bana çalışmaz gibime geliyor...)

veya bunların dışında benim aklıma gelmeyen daha sağlıklı nasıl bir şema olabilir...
    (edit) telefonlar ve modem her biri ayrı odada
    iyi çalışmalar...

pararlel hat + adsl modem sorunu (3 şemadan hangisi uygun?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdartaylan -- 6 Ağustos 2009; 15:04:49 >

• 3. cüsü fakat modemi hatta direk tak, kayınbiraderim bu şekilde kullanıyo sorun yok.

Hatta hepside olur yine dediğim gibi modemi telefon hattına direk takarak tabi, ama eğer telefonlar ayrı odadalarsa yukarda yazdığım gibi yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 6 Ağustos 2009; 15:02:42 >
  • splitterıma 2 adet telefon bağlı (biri sabit diğeri de telsiz)
    aynı hattı kullandıkları için her telsiz telefon açışımda nette kopukluklar yaşıyorum.

ben şema 1 i kullanıyorum.
    eğer denersin de böyle kopukluk yaşamazsan ilkini yapman en mantıklısıdır kanımca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.