Bildirim
PARK SENSÖRÜ VE GARANTİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Garanti dışı falan kalmaz,!!
ancak opel servisleri nereden açık bulurumda şey yaparım mantığında oldukları için,üretim hatası marş motorunun arızasını bile park sensörüne bağlayabilirler..
Ama ben olsam 70-80 ytl lik parça için 200-300 ytl vermem..Üstelikte aynı mal..
Ama aracında 2008 modelmiş.İçin rahat olsun diyorsan,sıkı pazarlık yap,serviste yaptır.. -
Ben garanti kapsamındaki Corsama işinin ehli oto elektrikçisine 100 YTL ye taktırdım. Garantiyi delecek bir durum yok zaten tesisatla ilgili sadece geri vites lambasından bir kablo ile elektrik alıyorlar o kadar.
quote:
Orjinalden alıntı: zad1986
Arkadaşlar;
2008 model Vectra C aracıma park sensörü taktırmak istiyorum.
Uygulamayı Opel Yetkili Servislerinin dışında yaptırmam durumunda aracımın Garanti Dışı kalması söz konusu olur mu?
Ayrıca hangi marka sensör tavsiye edersiniz?
Teşekkürler...
-
üst donamımlarındaki orjinal park sensörünü bulabilirsen taktır yoksa hiç uğraşma... -
İşte silecek motorun üretim hatası olsa bile servis
''Kardeşim sen geri vitesten elektrik almışsın''
diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happycar -- 23 Ocak 2008; 11:14:41 > -
Bence opel servislerinde takarsan garantisi kalır.
Marka için bilmiyorum ama park senzörla alaba kullanmak super.
En azından arkaya bakmak yok. Rahatlıkla sadece aynalarına bakıyorsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X