Şimdi Ara

PASAPORT KAYDI İCİN BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pasaport kaydı icin bilgi almak istiyorum.kac aylık pasaport olması gerekli yani yurt dışından geldikten sonra ne kadar zaman icersinde gecerli onun icin bilgi alma amaçlı actım konuyu umarım dogru yere acmışımdır konuyu:S

• Yurda giriş yaptıktan sonra en geç bir ay içinde kayıt için başvurulmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Yurda giriş yaptıktan sonra en geç bir ay içinde kayıt için başvurulmalı.

saolun hocam en geç 1 ay kesinmidir peki:S 1 ayı geciyor:Dkurban bayramının son gününe var işte:)peki telefon icin bi süreç gereklimi.ne zaman kapandıgı önemlimidir peki?
  • Bir ayı geçtiği içinkayıt işlemi yapılmadığına bizzat şahit oldum ama siz yine de pasaport ile başvurup şansınızı deneyin.
    Telefon kapanmış dahi olsa elinizde yurda giriş tarihinden itibaren bir ayı geçmemiş bir pasaport varsa telefonu tekrar açıyorlar diye biliyorum.
    Türkcell veya diğer GSM operatörlerinin abone kayıt merkezinden detaylı bilgi alabilirsin.
    Kayıt işlemi için zaten GSM operatörlerinden birisinin abone kayıt merkezine başvurmak gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Bir ayı geçtiği içinkayıt işlemi yapılmadığına bizzat şahit oldum ama siz yine de pasaport ile başvurup şansınızı deneyin.
    Telefon kapanmış dahi olsa elinizde yurda giriş tarihinden itibaren bir ayı geçmemiş bir pasaport varsa telefonu tekrar açıyorlar diye biliyorum.
    Türkcell veya diğer GSM operatörlerinin abone kayıt merkezinden detaylı bilgi alabilirsin.
    Kayıt işlemi için zaten GSM operatörlerinden birisinin abone kayıt merkezine başvurmak gerekiyor.

anladım kardeş ilgin icin sagol.SADECE GEREKLİ OLAN YURDA GİRİŞİ 1 AYI GEÇMEMİŞ OLAN PASAPORT.Benim elimdede:)kurban bayramının son günü gelen pasaport var:)gecti haliyle neyse bakıcaz artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasaport hakkında bilgi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.