Şimdi Ara

Patos Ring Of Felankor...O_o (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahmet_guunay

benimle aynı hataya düşmeyin...2 kere değerli item kaybettim bu serverda ztn biri hell breaker +7 biride rof..itemlarımıda yaktım bidaha pathosda oynamıyacam o item inş. sana yar olmaz eren..!

Dün zaten dedim wer sunla bi foto cekem dedim wermedi..kEndi Tuzagına düşmedi..ama cok kötü oLmus rof gibi bir itemi hayyatta birine wermemBu arada Patos'ta walkyrea armor sete(armor+ kafalık) saatan war mı ? PP wercem
  • Abi Bu Adam Sana Nasıl Bi Güvence Verdiki Sen Ona İtemi Veriorsun Senin Onunla Ne Hayallerin Vardı Ah Bide Yeni Soyulmuştun Bu Adamlar Oyun Parası (GB) İcin Analarına Bacılarına Kufur Ettiren Adamlar Güvendiqin İnsanlara Dikkat Et Ahmetimmm

Bana Güvendin Güvenceni Kırmadım Ben Keşke Herkez Bizim Gibi Olsa Bu İpnler Yuzunden Oyununda Amacı Kalmadı
  • olm manyak mısn nie verdin rofu hayret bişi
    bu arada MaBeL in elinden gecmeyen tek item odur onun için çok ugrastı
    ama sizden alamadı
  • Yazık olmuş:S Geçmiş Olsun...
  • Yazıq oLmu$ Geçmi$ oLsun
  • buda benden evennte felankora ilk % attımhttp://img386.imageshack.us/my.php?image=asdasdack9.png kutu bende
  • Kutu sende değilde sanki sen party disband edip itemi almışsın gibi olmuş?
  • İtemde Senin Olsun Pathos da Senin Olsun Bize Yar Olmayan Sana Hic Olmasın Emek Hırsızı Yeni Serveri Beklioruz Bole ipnlerin Yüzünden Oyunun Zevki Kalmadı Yeni Serverde Humanız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ladyarch3r_

buda benden evennte felankora ilk % attımhttp://img386.imageshack.us/my.php?image=asdasdack9.png kutu bende

ulan hem db çekmişin hemde bn kestim diosun
  • söylicek söz bulamıyorum millet birbirine +7 md bile vermiyo sen tutuyon rof verion.abi ne diim çok üzüldüm ya kendi itemimmiş gibi yandı içim neler alınır ona yaryaaa offff
    büyük geçmiş olsun
  • çok geçmiş olsun yazık olmus canım iteme
  • Süper bi item her job'a uygun
  • yazıq
  • quote:

hayır o rofu boss eventtan düşüren benim ve en güvendiğim kişilerden biri olan equual (eren , eski nickiyle suspechly) ss çekmek için istedi gözüm kapalı verdim aldı gitti...

işte buda düşürdüğüm ss...

bu adama güvenmeyin en mutlu gününüz en kötü gününüze dönüşmesin..!

eren...allah ne belan varsa versin...başka bişey demiyorum..!

Patos Ring Of Felankor...O_o

sen 57 lvl demi felankor kestin kardeş. valla helal olsun

• Sen git rof u ss cekicem diyen adama ver...
  • satma yada takas etme o itemi müthiş bir itemmmm!!!!
  • quote:

hayır o rofu boss eventtan düşüren benim ve en güvendiğim kişilerden biri olan equual (eren , eski nickiyle suspechly) ss çekmek için istedi gözüm kapalı verdim aldı gitti...

işte buda düşürdüğüm ss...

bu adama güvenmeyin en mutlu gününüz en kötü gününüze dönüşmesin..!

eren...allah ne belan varsa versin...başka bişey demiyorum..!

Patos Ring Of Felankor...O_o

bu ark bana ftde gostermıstı rof u

• linking park ve equal 2 nizde birbirinizdeb beter adamlarsınız. her pislik war ve birbirinizi bulmuşunuz bu arada buffsız tek fellankoru kesmen çok güzel ve inandırıcı olmuş. 2nizde umarım
  • o kadar kişinin arasından ilk % leri arkadaş wurduysa kutu ona duşer.
    bilip bilmeden adama disband yaptın demeyin !
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeKnOmW

linking park ve equal 2 nizde birbirinizdeb beter adamlarsınız. her pislik war ve birbirinizi bulmuşunuz bu arada buffsız tek fellankoru kesmen çok güzel ve inandırıcı olmuş. 2nizde umarım

Ben sana 50 lvl ve üstü çırılçıplak ayrıca hiç takısı olmayan ve lvl 50 ye kadar full magic power basmış sadece tek elinde dagger +1 olan skilleri 50 assassin olan bir rogue ile o kargaşa içinde felankor keserim.Orada ilk % yi atan kazanır.Felankorun ordaki ayakta kalma süresi eminim maximum 5 sn dir.Hem birşey bilmiyorsunuz hemde adamla dalga geçion yok çok inandırıcı çok güzel faln filan madem bi söz wardır.Biliyorsan konuş ders alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar.Sende sus bari istersen.Adam ilk wampiric touch skillini felankora vurmus ve en fazla damage i o atmış dolayısıyla en fazla xp i almış ve kutu da ona çıkmış.Ayrıca bu resim KS ile drop düşmez diyenlere de kapak.Droplar nasıl dizi dizi gelmiş ROF, GB, GB, SB, EXP RAPTOR.Droplar Gm in belli bir % wererek otomatik olarak monstera geçmesiyle olr KS ile drop düşmezz diye birşey yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLo_1905 -- 17 Haziran 2007; 19:39:31 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.