Şimdi Ara

Patos Ring Of Felankor...O_o (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cello ben patos ardreamde bufferım kanka bişi biliomda adama laf ettim fark ettiysen equala önce bişi yazmadım ama işin içinde linking parkı görünce yazdıklarım değiştii çünkü adamla bazı şeylere şahit oldum bunlar kötü olaylar o yüzdende anmak bilşe istemiom ama formdaki adamları tanıyın
  • bilip bilmeden konuşma yazmışın ya bildiğim warda ondan yazıom anlamışındır umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeKnOmW

cello ben patos ardreamde bufferım kanka bişi biliomda adama laf ettim fark ettiysen equala önce bişi yazmadım ama işin içinde linking parkı görünce yazdıklarım değiştii çünkü adamla bazı şeylere şahit oldum bunlar kötü olaylar o yüzdende anmak bilşe istemiom ama formdaki adamları tanıyın

1. Ben senin gibi herkese kanka diyen pikaçularla muhattab olmam.
    2. Yaş seviyen de sözlerinden rahatlıkla anlaşılıyor.
    3. Ben senin adama o şekilde konuşmandan değil.Felankoru kesişinden bir kuşku (disband gibi) duymandan dolayı yorum yaptım.
    4. 1. de dediğim gibi bu da son yorumumdu bir daha bu tartışmaya cewap yazmıycam.

• senin yaşla ilgili bir derdin war onu hallet öle gel o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeKnOmW

linking park ve equal 2 nizde birbirinizdeb beter adamlarsınız. her pislik war ve birbirinizi bulmuşunuz bu arada buffsız tek fellankoru kesmen çok güzel ve inandırıcı olmuş. 2nizde umarım

Patos Ring Of Felankor...O_o

bunada ps diorsan

http://r a p i d s h a r e . c o m/files/37527054/2007_6_15_17.24.38.ksc.html

bide benden kötülük gören varsa yazsın...merak ettim ne pislik yapmışım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_guunay -- 17 Haziran 2007; 22:56:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_guunay

hayır o rofu boss eventtan düşüren benim ve en güvendiğim kişilerden biri olan equual (eren , eski nickiyle suspechly) ss çekmek için istedi gözüm kapalı verdim aldı gitti...

işte buda düşürdüğüm ss...

bu adama güvenmeyin en mutlu gününüz en kötü gününüze dönüşmesin..!

eren...allah ne belan varsa versin...başka bişey demiyorum..!

Patos Ring Of Felankor...O_o

hata birazda sende klavye başındaki adama niye güveniyosun?

• o itemi hiçbişeye değişmem!..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.