Şimdi Ara

PAVİLİON G6 AMD EKRAN KARTIMI GÖRMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belirttiğim gibi pavilion g6 1215 et model bilgisayarım amd ekran kartını görmüyor önceleri modeli amd radeon 6450m olmasın rağmen 7400m olarak gözüküyordu bu amd güncellemeleri kaynaklı bir sorun gibi düşündüm şimdi hiç bir şekilde görmüyor kartımı aygıt yöneticisinde sadece intel hd 3000 gözüküyor amd gözükmüyor resimde görüldüğü gibi unifl driver kurmayı denedim yükleyicide ekran kartı driver gözükmüyor sorun sizce nedir kartımda donanımsal bir problemmi var ?PAVİLİON G6  AMD EKRAN KARTIMI GÖRMÜYORPAVİLİON G6  AMD EKRAN KARTIMI GÖRMÜYOR

• Benim de G6 dizüstüm var. Geçen seneye kadar AMD CCC 15.7.1 ile kullanıyordum. Crimson 16.2.1'i (resmi sürüm) yükleyeyim dedim yüklenmedi. Aynı bu hatayı verdi. Display Drive Uninstaller ile sürücü kalıntılarını temizleyip 15.7.1 kurayım dedim bunda da aynı hatayı veriyor. HD4000 ile devam ediyorum.

Bir format veya HP recoveryden kurtarmayı deneyip
    https://downloadcenter.intel.com/download/24971/Intel-HD-Graphics-Driver-for-Windows-7-8-64-bit?product=81500
    bununla beraber AMD 15.7.1 kurmayı deneyiniz. Recovery yaptıysanız ilk önce eski sürücüleri temizlersiniz. Display Drive Uninstaller ile kalıntıları temizleyip ilkin intel sürücüyü sonra 15.7.1 kurarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 10 Mart 2017; 12:41:45 >

• Benzer bir durumda benim başıma gelmişti sorunu şu şekilde çözmüştüm.
    Ddu indiriyoruz. (Display driver uninstaller)

Laptopun marka model neyse sitesine girip ekran kartı driverlarını indiriyoruz hem intel hd hemde AMD

Sonra Denetim masasından AMD ve hd graphic silip PC yeniden başlatıyoruz.
    Ddu kurup güvenli modda AMD ve Intel hd siliyoruz.
    Sonra indirdiniz driverları kuruyoruz.

Not:laptoplarda AMD kendi sitesinden indirdiniz driverları genelde çalışmıyorlar amdnin sitesinden driver denemeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 10 Mart 2017; 13:51:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crysef kullanıcısına yanıt
    dostum dediklerinide deneedim herşeyi denedim ddu unifl driverlar hepsini denedim ama bir türlü sonuç alamadım sanırım yazılımsal bi sıkıntı yok donanımsaldır diye korkuyorum hani makineyi tek tek bütün parçalarına ayırdım kartın chipseti olsun kendi olsun yada anakartta karta gelen entegre yollar olsun hiç birinde kızarıklık koku normal dışı bir durum yok anlam veremedim bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vasilakos -- 15 Mart 2017; 8:10:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.