Şimdi Ara

Paypal ile PSN den bundan sonra ödeme nasil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum paypal kapanacak TR de ama bu Ben gibi bircok kisi HK psn ve Endo Psn kullaniyor.

Daha dogrusu Paypalin gectigi psn ler icin bu islem nasil olucak ?

Biz paypal i HK da vs kullanamiyacakmiyiz artik Plus falan alirken ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PS Pus'ı Hong Kong alsan da PayPal hesabın Türk olduğu için artık kullanamayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

PS Pus'ı Hong Kong alsan da PayPal hesabın Türk olduğu için artık kullanamayacaksın.

Ben paypal hesabi HK diye actim yani hong kong paypal olarak actim cunku o sekilde alisveris yapiyorduk. Paypal hesabim tr degil yani.
    Ama ben sunun icin sordum kendi ulkemizden
    Girmidigmiz icin ulkeye gore bi engellememi yapilir yoksa ben gene o paypal ile alabilirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

PS Pus'ı Hong Kong alsan da PayPal hesabın Türk olduğu için artık kullanamayacaksın.

Ben paypal hesabi HK diye actim yani hong kong paypal olarak actim cunku o sekilde alisveris yapiyorduk. Paypal hesabim tr degil yani.
    Ama ben sunun icin sordum kendi ulkemizden
    Girmidigmiz icin ulkeye gore bi engellememi yapilir yoksa ben gene o paypal ile alabilirmiyim ?

Burada bölgesel bir engelleme yok. Paypal Türk bankalarıyla çalışmayacağı için kullanamazsın diye düşünüyorum. Sen paypal hesabını HK olarak açsanda kullanacağın kredi kartı TR olacak. Yani alış veriş sırasında paypal Türk bankasına gelmek zorunda. HK kartın varsa sorun olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paypal ile Ödeme Yapma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.