Şimdi Ara

Paypal ile Silk Alırken Hata Çıkıyor YARDIM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Gün öncesine kadar hic sorun yasamadan paypal hesabimdan silk aldım ve hesabin eksiği suan icin görünmüyor hatta Premier statusunde. Simdi silk alırken gelen hata su sekilde;

"You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit."

Bu hatanın aynısından alan bana cözüm yolunu gösterebilirmi? Kartımda limitim var hesap verifid edilmis durumda. Lütfen yardim

• hiç mi paypal kullanan yok?
  • kartını doğrulamanı istiyo fakat sende benim gibi beceremicen
    yapacan en iyi şey, paypala girerek hesabını silip yeni bir hesap acman olucak
    aynı uyarıyı bir daha vermez
  • quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_mc

kartını doğrulamanı istiyo fakat sende benim gibi beceremicen

verified edilmis diyor senin bahsettigin verified islemi yapilmamis kartlar icin gecerlidir.

verify:dogrulamak

cevaba gelirsek, hesabinda limit oldugundan emin ol. (limitim var demissin ama bi sorun gozukuyor.)
    kredi karti borcun gozukuyor olabilir, aylik borcu gelmis ve asgari ucreti odenmemis kartlarin kullanimi gecici olarak durduruluyor.

bankanla gorusmeni tavsiye etmisler.

karsilasmadigim bir problem, genel bilgim dahilinde cevapliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feversea -- 26 Ağustos 2008; 23:50:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: feversea

quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_mc

kartını doğrulamanı istiyo fakat sende benim gibi beceremicen

verified edilmis diyor senin bahsettigin verified islemi yapilmamis kartlar icin gecerlidir.

verify:dogrulamak

cevaba gelirsek, hesabinda limit oldugundan emin ol. (limitim var demissin ama bi sorun gozukuyor.)
    kredi karti borcun gozukuyor olabilir, aylik borcu gelmis ve asgari ucreti odenmemis kartlarin kullanimi gecici olarak durduruluyor.

bankanla gorusmeni tavsiye etmisler.

karsilasmadigim bir problem, genel bilgim dahilinde cevapliyorum.

arkadasın dediğide doğru olabilir, benim daha önceki sorunum kart numaramın son 4 debit işlemiydi fakat bir türlü beceremedim... sonunda da dediğim gibi hesabımı iptal edip baska bi hesap actım

• onu ben hallettim ondan dolayı oldugunu zannetmiyorum. Paypaldan yardım istediğimde şöyle bir cevap gelmiş.

Dear Hakan Demir,

Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and we
    are not able to respond to inquiries sent to this e-mail address. If
    you still need assistance please log in to your PayPal account.

I apologize for any inconvenience or confusion this may have caused you.
    If you receiving a message the you have exceeded your sending limit,
    please be informed that this is a known issue and I would like to let
    you know that our technicians is actively working on this one towards a
    resolution. Actually, your account is already verified and this means
    that your sending limit is already lifted. On my end it shows:

Sending Limit: Unlimited

I understand that you are trying to use your card in sending this
    payment online. I would like you to know that our Internal Security
    Program is seeing this card of yours unavailable right now as a funding
    source. It has nothing to do with your card's funds or with your credit
    limit or even your sending limit.

Note: If your transaction has been denied, you may be able to complete
    the transaction using another funding source. I may also suggest that
    you do this payment at a later time.

As for my personal experience regarding such case, trying this payment
    at a later time most of the time works since I think it changes the
    pattern of the behavior of your account. But still this is not a full
    assurance that it will push through.

We appreciate your patience and understanding regarding this matter, and
    wish you continued success on PayPal. Rest assured that we are committed
    to making your experiences at PayPal pleasant and rewarding.

If you have any further questions, please feel free to contact us again.

Sincerely,
    John
    PayPal, an eBay Company

• sen arka arkaya 3-5 defa silkmi aldın aynı günde ?

bazı bankalar internetten alış veriş güvenliği nedeni ile bir günde 5 kez kullanabilme limiti koyuyor yani 5 kez arka arkaya paypal ile silk aldın bir daha lazım oldu 6 ncıyı alacaksın alamıyorsun kredi kartı otomatik olarak hizmete kapanıyor bu nedenlede paypal daki kayıtlı olan kredi kartın işlem yapamıyor yukarda sorduğum soruya cevabın evet ise muhtemelen sorunun bundan kaynaklanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 29 Ağustos 2008; 16:41:46 >
  • kisaca bizden kaynaklanan bir problem degil senin kredi kartin ariza cikariyor, tekrar dene duzelebilir ya da bankanla hallet olayi diyorlar ...

sorun senin ya kredi karti limitin ya da bankanin isleme onay vermemesi gibi gorunuyor ...
  • aynı hata bendede cıktı

bot gold hersey alınıyor sılk alırken bu cıkıyor sılk 50 50 alınca bısı olmuyor 500 1000 cekınce bu yazıyor
  • PAyPAL ile alışveriş yapabildiğine göre kartın internet kullanımına açık demektir.Öncelikle kartının bağlı bulunduğu bankanın internet sitesine ordanda ve kart işlemlerinin yapıldığı yere git .Dönem içi işlemler (garanti bankasında böyle senin kartta nasıl olur bilmiyorum) e bakıp orda paypala yaptığın ödeme işlemini bul ,işte orada XXXXPAYPAL diye göreceksin,işte o baştaki Xlerin olduğu yer senin paypal kodun.O kodu paypal sitesinde senden istenen yere yapıştır,işlem tamamdır
  • # Account type: Personal
    # Status: Verified
  • bence sorun paypalda degıl oyle olsa gıttıgıdıyordan 1000 sılk alamazdım paypalla 3 kez denememe rahmen aynı hata cıktı bende gıttıgıdıyordan aldım sorun sroda olabılır
  • aynı olay bende de oluor kartın limitinde kaynaklanıyor bankan ödeme yapmıor...
    sanal kartının ve internette kullanabileceğin limitine bak büyük ihtimal limit problem ..
    zaten orada da limitle ilgili bişiler yazıor
  • Kredi kartında sorun var, kullanılabilir limitini ve son kullanım tarihlerini kontrol et belki kartının süresi dolmuştur, ayrıca bankanı arayıp kartının internet alışverişlerini açık mı kapalı mı olduğunu kontrol ettir, eğer şidiye kadar almadı isende internet harcamaların için kart şifreni al Paypala giriş yap bi yerlerde günlük alışveriş limitini belirlediğin bir yer var tam yerini hatırlayamadım onu günlük 500 dolara çıkarmayı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 30 Ağustos 2008; 10:58:17 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.