Şimdi Ara

Paypal Kullanılabilir Bakiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Paypal ile ilgili bir sorunum var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hesabımda 40 lira olmasına rağmen Paypal kullanılabilir bakiyem 6 lira olarak gözüküyor. Bunun nedeni parayı bugün yatırmış olmam olabilir mi?

• Kalanı farklı para birimlerinde ise hepsini TL yap.
  • Yalnız şunu belirteyim bu 6 lira Paypal'ın teyit almak için hesabımdan çektiği para. Onay kodunu yanlışlıkla iki defa istemiştim o nedenle iki defa para çekildi ve kodu girince çekilen bu ücretler geri iade edildi. Bugün atm'den hesabıma 40 lira yatırdım. Şuan hesabımdaki o 40 lira gözükmüyor.
  • ATM'den filan paypala para yatmaz ki. Sen harcarsın, o kredi kartından veya ekledğin karttan harcağın miktarı çeker.
  • Zaten dikkat edersen paypal'a para yatırdım demedim. Hesabıma dedim banka hesabımdan bahsediyorum.
  • Paypal'a para yatırmasak olmazmı? Yani diyelim kartımda 100tl var, paypal hesabımda ise hiç para yok.. Böyle bir durumda otomatik olarak karttan çekiyormu? Yoksa illa paypal hesabıma paramı yatırmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Paypal'a para yatırmasak olmazmı? Yani diyelim kartımda 100tl var, paypal hesabımda ise hiç para yok.. Böyle bir durumda otomatik olarak karttan çekiyormu? Yoksa illa paypal hesabıma paramı yatırmam lazım?

otomatık karttan çeker. Ama guvenlı olsun dersen sanal kart kullan limitini sen belirle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Paypal'a para yatırmasak olmazmı? Yani diyelim kartımda 100tl var, paypal hesabımda ise hiç para yok.. Böyle bir durumda otomatik olarak karttan çekiyormu? Yoksa illa paypal hesabıma paramı yatırmam lazım?

otomatık karttan çeker. Ama guvenlı olsun dersen sanal kart kullan limitini sen belirle

Hocam denizbank paso bonus kullanıyorumda acaba bunda snaal kart oluyormu? bi bilginiz varmı??
  • quote:

quote:

quote:

Hocam denizbank paso bonus kullanıyorumda acaba bunda snaal kart oluyormu? bi bilginiz varmı??

ınternet subesine gir bakalım orda olması lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hemen bakıyorum hocam, sağol ilgilendiğin için.. Birde eğer sanal kart oluşturabilirsem; şimdiki paypal hesabındaki kart bilgilerini silip, yeni kart tanımlamam lazım dimi paypal'a?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hemen bakıyorum hocam, sağol ilgilendiğin için.. Birde eğer sanal kart oluşturabilirsem; şimdiki paypal hesabındaki kart bilgilerini silip, yeni kart tanımlamam lazım dimi paypal'a?

evet. aynı işlemler tekrar olacak. Sanal kartın farklı bı kart gbi numaraları var çunku

• We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, x-..... This happened because it has been denied by the card issuer.
    To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account

Ebay'den paypal aracılığı ile alışveriş yapmak istedim ancak bu hatayı aldım. Bunun sebebi kullanılabilir bakiyem ile alakalı olabilir mi?
  • Yardım edecek yok mu?
  • arkadaşlar sakın ola sakın bu paypale mecbur kalmadıkça bulaşmayın.. hesabımda yeterli bakiye var.. paypaldede sanal kredi kartım tanımlı adamlar sanal kredi kartımı bahane edip işlemi reddediyor.. sonra tanımlı kartı tekrar giriyorum 1 dolar 1 dolar para tırtıklıyor.. bu kaç oldu.. aynı kartı acaba neden kabul etmiyor diye tanımlıyorum, bakiye yok ondanmı acep diye azda bakiye ekliyorum bakiye eriyor ama işlem bir türlü gerçekleşmiyor

zamanında yaklaşık 200 küsür dolar gelen ödememi, önce yollayanı banlayıp sonrada parayı benden geri çekerek iç ettiler.. birde böyle küçük numaralarla yollarını buluyorlar.. bunları şikayet edebileceğimiz bir yer yokmudur???

yemin ediyorum tiksindim.. toplam bunların yoluyla yapabildiğim alışveriş 0.. ama benden yoldukları para 250 dolara yaklaştı..

• beyler paypalla ilgili araştırma yaparken rasgeldim buraya .paypal sanal kart vs . bu işlerde yeniyim bi kaç gündür araştırıyorum az çok söktüm fakat öğrenmek istediğim şeyler var.biliyorum diyen biri yardımcı olabilir mi arkadaşlar
    birde dün ininal kart aldım kredi kartı kullanmadığım için dün paypala üye oldum kartımı tanıttım onaylattım fakat ininalda bakiye 0,90 kuruş işlemlerden sonra paypalda hala 3 tl gözüküyor nedenini bilen var mı teşekkürler .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.