Şimdi Ara

PayPal nakit kart acil lütfen yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERAHABA BEN PAYPAL NAKİT KART ALDIM İNTERNETTE VS ALIŞVERİŞ YAPMAK İÇİN. BUGÜN İÇİNE 10 TL YÜKLEDİM. DAHA SONRA EVİME GELİP ONLİNE ALIŞVERİŞ YAPIP DENEME YAPMAK İSTEDİM. ALIŞVERİŞ YAPTIM AMA KARŞIMA BU MANZARA ÇIKTI. KARTTA Kİ BAKİYE DÜŞTÜ. RESİMLERDENDE ANLAŞILACAĞI GİBİ DİĞER TARAFTA 0 BAKİYE VAR AMA -61 EURO ÇEKMİŞ ANLAMADIM NELER OLDU LÜTFEN YARDIM EDİN. AMA ŞUAN PAYPALDAN EKSİYE Mİ DÜŞTÜM NE OLDU BİLMİYORUM. ÖDENDİ Mİ ÖDENMEDİ Mİ BU İŞLERDEN İYİ ANLAYAN BİRİ VARSA LÜTFEN BANA YARDIM ETSİN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. BİDE BU BANKA KART İŞLERİ BANA HEP ÜRKÜNÇ GELMİŞTİR TIRSIYORUM AÇIKCASI ŞUAN BENİM İÇİNDE OLDUGUM DURUMU LÜTFEN BİRİSİ ALLAH RIZASI İÇİN AÇIKLAYABİLİR Mİ ? ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ŞİMDİDEN. PayPal nakit kart acil lütfen yardım !!!
     PayPal nakit kart acil lütfen yardım !!! PayPal nakit kart acil lütfen yardım !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonera06 -- 11 Nisan 2015; 20:43:55 >

• up up up!
  • Kartınızdan 0.61 euro karşılığı 1.78 TL çekilmiş ve ödemeniz gerçekleşmiş. Dolayısıyla herhangi bir sorun yok.
  • egemensehitli E kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim ustam sen kullanıyo musun bu mereti ?
  • Kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.