Şimdi Ara

pbell çift ekran kartı sorunu (onboar+nvidia)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PBELL TK85-F4085 dizüstü bilgisayarda ekran kartı sorunu yaşıyorum.Özellikleri İ3 İŞLEMCİLİ 3 GB RAM VE 1 GB NVİDİA GT420 M ekran kartı.
    şimdi bu bilgisayara win 7 yükledim bütün driverlerını yükledim.ekran kartının driverınıda yükledim fakat görev yöneticisinden baktığım zaman ıntel HD grapis üstte nvidia geforce altta iki tane ekran kartı görünüyor.anladığım kadarıyla intel onboard.ikisininde sürücüleri kurulu hazır..
    Sorunum şu arkadaşlar ve kafayı yiyeceğim.Masaüsütünden özellikler bölümünde gelişmiş ayarladan bağdaştırcı özelliklerine baktığım zaman nvidia ekran kartını görmüyor.intel ekran kartını görüyor 128 mb.. herhangi bir oyun vs oynamaya kalktığımda oyun açılmıyor açılsada kasıyor low da oynatıyor vs vs vs..

yani benim bilgisayarım üzerinde hem inte128 onboar hem nvidia 1 gb 420 m ekran kartı var.ama neden sürücüleride güncel ve yüklü olmasına rağmen bir türlü nvidia yı görmüyor veya önceliği ona vermiyor herne deniliyorsa denemediğim yöntem kalmadı.internette de araştırdım fakat böyle bi sorun kimsede yok olan bir kaç arkadaşada kimse tatmin edici cvplar verememiş..

bana yardım edebilecek birisi inşallah vardır.neden böyle oluyor ne yapmam gerekiyor birisi bana anlatırsam çok sevinirim.. lütfen ..

• Görev Yönetisinden bir ss alabilirmiyiz ?
  •  pbell çift ekran kartı sorunu (onboar+nvidia)

aygıt yönetici ve özellikler gelişmiş ayarlar bu şekilde görünüyor fakar nvidia ekran kartı kullanılarmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost43 -- 1 Şubat 2011; 19:13:03 >
  • arkadaşlar bana yardım edicek kimse yokmuu.. lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.