Şimdi Ara

PC açılış ekranında Res atıyoar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim biri 250 diğeri 80 GB harddiskim var. 250 lik ayda bir sorun cıkartıyo ve pc yi cok kastırıyor. Dün yine hafiften yapmaya basladı. Ben o harddiskteki oyunları pek oynamadıgım ıcın onemsemedım. Sabah PC yi tekrar açtığım da 80lik teki oyunlarda kasmaya başladı. 250 li liği çıkartayım rahatlasın dedim. 250 liği çıkarttıktan sonra windows çubuklarının geçiş ekranın da res atıyor PC. Neden acaba?

• aynısı bende oluyor kardeşim 160+40gb hdd var 160gb olanda command failed diye bir hata alıyorum pc açılırken reset atıyor peş peşe 10 kere.fişi çekiyorum.tekrar açıyorum bu sefer o cubuklar 80-90 kere doluyor ondan sonra pc açılıyor.açıldıktan sonra da kendine gelmiyor 5 dk sonra geliyor sanırım benim power yetmiyor galiba. hala sorunu çözemedim.umarım çözersin
  • daha önce komşumun pc de bu sorun ortaya çıktı denemedik şey bırakmadım pc açılıyor windows yükleme sayfasında resetliyordu en sonunda donanımsal birsey olmayıp yazılımsal olduğunu düşünerekten format attım ve düzeldi format atın deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.