Şimdi Ara

PC Birleşenleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni bir pc topladim ama bir gaarip aciliyor ve uzun suruyor ayriyetten sistem derecelendirmeside dusuk veriyor
    sistemim imzamda ki gibidir yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden cok tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt-34 -- 24 Şubat 2012; 4:15:18 >

• Pc ortalama kaç saniyede açılıyor ?
    İşletim sistemin nedir kaç bit'tir ?
    Windows Puanlamasından bahsediyorsun sanırım verdiği puanlar nedir?
  • sistem 50 sn de felan aciliyor

PC Birleşenleri

PC Birleşenleri

PC Birleşenleri

• windows puanlama sistemini 1.0 ile 7.9 arasında yapar
    ram ve ssd tam not almış 7,9
    işlemcin 7,7 çok iyi
    ekran kartın 6,9 bu sisteme göre çok düşük bir kart ben bu sisteme çok daha iyi bi ekran kartı almanı önerirdim
    Kısacası puanlama sisteminde hiçbir sıkıntı yoktur.

Anakartının özelliklerine baktım üretici sitesinden çok iyi
    Psu 730 W. çok iyi

• birde bu video ya bakarmisin bu acilis normalmi

http://youtu.be/ij-oEMpXTYY
  • Normal olarak windows açılışında bir sıkıntı yok yanlız monitörün her seferinde sol üstteki testi gerçekleştiriyormu. Gerçekleştiriyo ise bunu monitörünün ayarlarından kapatmanı öneririm ve masaüstünde de 1920*1080 'de şuan olduğu gibi kalsın.
  • evet o tes ti yapiyor surekli acilistaki sacmalamada buyuk ihtimalle ekran kartindan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt-34

evet o tes ti yapiyor surekli acilistaki sacmalamada buyuk ihtimalle ekran kartindan

Öncelikle ekran kartın düşük demiştim evet doğru ancak bu demek olmuyorki sistemine uyumsuz bir kart ve sistemi stabil olarak çalışmasına izin vermiyor diye. Burdan görüldüğü kadarı ile sisteminin açılışında ve ekran kartında bir proble gözükmüyor. Bunun dışında başka bir yerlerde bir sıkıntı varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesur_yurek -- 24 Şubat 2012; 18:48:16 >
  • hayir yok ekran kartindan dolayi derecelendirmenin dusuk oldugunu saymazsak sadece acilis normal diyil
    ben bu anakartla ilgili bios iyilestirme ayar bilgilerini nerden bulabilirim performansi artirmak icin bios ta yapilmasi gereken seylerde olabilir kapatip acilmasi gereken seyler gibi
  • Açılış sıkıntıları genelde biostaki değişikliklerde olur (tabi bilinmeden yapılanlarda)
    Biosta yapman gereken en iyi şey herşeyi defaulta getirmendir. orda yapman gereken en basit işler floopy diski görüyor ise kapatmak (çoğu güncel kartlarda artık kalmadı) sistem açılışını biostan sabit disk yapmaktır. Bunun dışında Biosun güncellenmesi gerekiyor ise güncellemek senin anakartının son versiyonu 0902 çıkmış 06.10.2011 tarihinde. (güncel sürümü kullanmak için yeni çıkan bir parçanın senin sistemde görünmüyor ise yapmak doğrusudur çünkü her zman en iyi bios sürümünü kullanmak demek en iyi performansı elde ederim anlamına gelmiyor). Son olarakta sistem üreticileri ile birlikte gelen bios ayarları en iyi ayarlar kabul edilir (overclock hariç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesur_yurek

Açılış sıkıntıları genelde biostaki değişikliklerde olur (tabi bilinmeden yapılanlarda)
    Biosta yapman gereken en iyi şey herşeyi defaulta getirmendir. orda yapman gereken en basit işler floopy diski görüyor ise kapatmak (çoğu güncel kartlarda artık kalmadı) sistem açılışını biostan sabit disk yapmaktır. Bunun dışında Biosun güncellenmesi gerekiyor ise güncellemek senin anakartının son versiyonu 0902 çıkmış 06.10.2011 tarihinde. (güncel sürümü kullanmak için yeni çıkan bir parçanın senin sistemde görünmüyor ise yapmak doğrusudur çünkü her zman en iyi bios sürümünü kullanmak demek en iyi performansı elde ederim anlamına gelmiyor). Son olarakta sistem üreticileri ile birlikte gelen bios ayarları en iyi ayarlar kabul edilir (overclock hariç)

bios u konpile resetledim dediginiz gibi versiyonda 902 ama degisen birsey olmadi
    artik ne yapalim ekran kartini deyistirince bakicaz birdaha
    ilgin icin cok tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt-34

quote:

Orijinalden alıntı: cesur_yurek

Açılış sıkıntıları genelde biostaki değişikliklerde olur (tabi bilinmeden yapılanlarda)

bios u konpile resetledim dediginiz gibi versiyonda 902 ama degisen birsey olmadi
    artik ne yapalim ekran kartini deyistirince bakicaz birdaha
    ilgin icin cok tesekkur ederim

Ne zman istersen yardımcı olabilirim hayırlı akşamlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.