Şimdi Ara

pc kapanınca geri açılıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarı kapat diyoerum. kapanıyor 5 sn sonra geri açılıyor... bu neden olur...

• psu dan kaynaklanıyo olabilir bozuktur
  • Konuyu Teknik yardım bölümüne açsan iyi olurdu http://forum.donanimhaber.com/forumid_183/tt.htm

Güvenli modda açıp spywaredoctor ile taratınız...
  • Anakartının BIOS ekranında muhtemelen power management kısmının içinde WAKE UP bölümü var. Mouse, Keyboard yazar. Yanlarında herhalde enable yazıyordur onları disable yap.

Kısacası sen pc kapandığında mouse yada klavyenin herhangi bir tuşuna basıyorsundur ve böylece pc yeniden açılıyordur.

Aynı olay bende de var ama bana bazen lazım oluyor diye disable yapmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayaer07 -- 19 Temmuz 2008; 15:34:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayaer07

Anakartının BIOS ekranında muhtemelen power management kısmının içinde WAKE UP bölümü var. Mouse, Keyboard yazar. Yanlarında herhalde enable yazıyordur onları disable yap.

Kısacası sen pc kapandığında mouse yada klavyenin herhangi bir tuşuna basıyorsundur ve böylece pc yeniden açılıyordur.

Aynı olay bende de var ama bana bazen lazım oluyor diye disable yapmıyorum.

arkadasın dediğini yapmadan önce mouse klavye ye bas pc kapalıyken ondan sonra gir bios a eger bios kullanmayı bilmiyorsan göcertme makineyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.