arkadaşlar bilgisayarım kapanıyor bir kaç şey denedim ama olmadı harddiskten olduğunu zannediyorum.harddiski çıkartıp onun yerine harici diskim var onu harddiskin yerine bağlayabilirmiyim nasıl yaparım ayarlarını nasıl yaparım.
Merhaba,
Bilgisayarım kapanıyor derken, elektiriği komple mi kesiyor sistem ?
Harddisk den olacağını sanmıyorum.
İlk olarak "Everest Utlimate" adlı program ile donanım sıcaklıklarını takip et. Sıcaklıklar normal seviyedeyse eğer, farklı bir elektirik kablosu ile denemende fayda var. Buda sonuç vermezse, farklı bir power suply ile deneme yapmalısın.
evt bazen yeniden başlatıyor bazende tamamen kapanıyor sıcaklıklar normal baktım harici harddiski nasıl bağlayabilirim cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Sorun harddik den değil power suply veya elektirik kablosundan.
Neyse, soruna gelecek olursak harici harddisk niz nedir ? 2.5 , 3.5 ? Marka, model, seri.
western digital 500 gb usb 2,0
problem diskinizden değil. disk bilgisayarı yeniden başlatmaz ya da kapanmaz. sıcaklık sorunu ilk olmakla birlikte, ekran kartının aşırı ısınması, anakart problemleri, hatta ram bile olabilir(iki tamden biri bozuksa bende yapıyordu böyle bişey). işletim sistemi taraflı bir sorunda olabilir.
işlemci fanınını kontrol et ya çok fazla toz vardır yada ayakları çıkmış olabilir. bunlardan bırı değilse power kontrol et
teşekkür ederim çok sağolun deneyeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme