Şimdi Ara

PC Kasasına Ön Panel USB 3.0 Takviyesi Yapma :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Öncelikle ön paneldeki kapakları kendimize göre deliyoruz ben lehim makinesi ile erittim siz başka şekilde yapabilirsiniz

malzeme olarak EBAY dan spariş ettiğim bir tarafı Onboard USB 3.0 fişi diğer tarafı 2x dişi usb 3.0 portu kullanacağım

Küçük bir antigron kablo işimizi görecek :D

resimde antigron kablo ile nasıl bağlantı yaptığım görünüyor japon yapıştırıcısı ile deneme yanılma yaptım

ilkönce saniyelik japon yapıştırıcı ile şeklini belirledim

ikisi karıştırılan çelik yapıştırıcılar sayesinde daha sağlam birşey ortaya çıkıyor

Ve Sonuç

Artık sizinde USB 3.0 girişlerine sahip bir kasanız var hayırlı olsun. Tek yapmanız gereken USB 3.0 fişi Anakart a takmak

• O usb fisinin linkini atar misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB portun kenarlarında boşluklar kalması, deliğin düzgün olmaması estetik açıdan talihsiz bir sonuç olmuş. Yine de daha özenli çalışacak ve benzer çalışmalar yapacak arkadaşlara yol göstermesi açısından faydalı. Antigon mudur nedir o iyi fikir! Eline sağlık
  • Güzel olmuş.Ebay'dan aldınız galiba link alabilir miyim ?
  • Pratik bir çalışma.
    Müsait bir zamanınızda, USB'lerin çevresindeki boşlukları, o çift karışımlı macunla doldurup estetik bir şekilde kapatabilirsiniz.
    Daha güzel görünmekle birlikte, daha sağlam olur, ekstra destek noktaları her zaman iyidir.
  • Evet bi şekilde o gözenekleride kapatırsam çok güzel görünecek teşekkürler yorumlar için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antigron kablo hayatta aklıma gelmezdi vallahi helal olsun ancak tam simetrik olsaydı görünüşü daha güzel olurdu arkadaşın dediği gibi ama antigron kabloyuda şekillendirmek çok kolay değil tabiki biraz uğraştırır :)
  • Batum23 kullanıcısına yanıt
    aslında arka plandaki görüntü okadar önemli değil sağlam olsun yeter ön taraftaki görümntüye önem verdim elimden geldiğince
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.