Şimdi Ara

Pc Kasıyor ( iyi Olmasına rağmen )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci : Pentium 4 3.0 Hyper Tecnology 1 mb
    Ram : 1 gb ddr2 333 mhz
    Hdd : 80 gb sata 7200 rpm
    Ekran kartı : Ati x1650Pro 512 mb 128 bit

Bu Pc ile Cs oynarken bile Kasmalar oluyor
    Setup kurarken Kendinden geçiyor resmen ( İşlemcide sorun yok İşlemci kullanımı %30 larda falan setup kurarken )
    Virüs falan yok pc de yeni format attım

Yardımlarınızı bekliyorum neden olabilir ?

100 TL param var ne alsam düzelir ?

• arkadaşım ramin az 1 gb daha ram al.
  • görev yöneticisinden baktınmı hangi işlem nekadar kullanıyor??
  • o ramle tabi kasar :D
  • makinada virüs olabilir normal değil...
  • ben başlıkdan bişey anlamadım ''iyi olmasına rağmen'' derken sisteminin iyi oldugunumu ima ettin
    öncelikli olarak hddni virüs taramasından geçir birden fazla program kullanmanı öneririm. sorunun kullandıgın işletim cdsindeki bir problemden yada virüsdende kaynaklanıyor olabilir. sorun devam edersede gördüğüm kadarıyla anakartın 667mhz ye kadar ram destekliyor, elindeki mevcut rami takas yoluyla verip 667mhz bir ram kullanabilirsin
  • Sisteminde Vista yüklü ise kasması gayet normal ayrıca ram miktarını arttırabilirsin ama bi noktaya kadar... Anlıyorsan bios güncellemesi yapabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasması normal tabi hemen hemen 5 senelik sistem
  • Cs oynarken kasması kesinlikle imkansiz VE normal değil sistem biraz eski olabilir ama benim hala P3 ile sorunsuz oynayan arkadaşlarim var...

Not : işletim sistemini bilmiyorum vista ise normal olabilir.
  • 2li kit halinde 2*1 GB 667mhz lık ram alıp dual kullanırsan pc baya rahatlar

şundan 2 tane alabilirsin mesela:
    http://www.hepsiburada.com/a-data-ram-1gb-ddr2-667mhz-single-tray-bellek/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd750223
    yada bu:
    http://www.hepsiburada.com/hi-level-1gb-667mhz-ddr2-ram-hlv-pc54001g/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd71169

elindeki 333 mhz ile aynı anda kullanmayı düşünme sakın. yeni aldığının hızı 667 mhz olsa bile birlikte kullanınca en düşük hızdaki ram hızında çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caqlayan -- 30 Kasım 2009; 13:45:53 >

• herkez olayı ram a dayamıs. bende ıbm thinkpad t23 model bir laptop vardi 2 sene oncesine kdr. 512mb ram p3 1.2ghz islemci.32mb onboard ekran kartı vardı.birakın kasmayı kasmanın k si yoktu.

sorun virusle alakalı olabilir.ramle hic mi hic alakası yok.ancak ramlerinizi artırırsanız rahatlayacagı dogrudur fakat sorununuzla ramlerin alakası yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.